Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM er designet til at skabe en balance mellem en fornuftig pris og optisk ydeevne, mens den hurtige maksimale blænde på f/1.8 giver mulighed for håndholdt optagelse ved svag belysning.

Fordele

  • Bred 75° synsvinkel svarende til full-frame-kameraer
  • Hurtig f/1.8 blænde
  • USM-fokusmotor med vedvarende manuel fokusstyring
  • Mindste fokuseringsafstand: 25 cm
  • Asfærisk objektivelement
  • 58mm filterstørrelse

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 28mm f/1.8 USM

Hurtigt og bredt


Objektivets store maksimale blænde på f/1.8 sikrer, at fotografen kan bruge hurtige lukkerhastigheder ved mange forskellige belysningsforhold og sløre baggrunde ved at kontrollere dybdeskarpheden. Et asfærisk objektivelement korrigerer forvrængning og sikrer, at hele billedet er skarpt.
Hvis det monteres på EOS-kameraer med sensorer i APS-C-størrelse, tilbyder EF 28mm f/1.8 USM et synsfelt, der svarer til et 45mm-objektiv på et fullframe-kamera. Derfor er det et ideelt standardobjektiv med hurtig blænde.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Integration med E-TTL II-flashmåling


EF 28mm f/1.8 USM sender afstandsoplysninger tilbage til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 28mm f/1.8 USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products