Objektiver til spejlreflekskameraer

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Dette objektiv er en favorit for dem, der vil medbringe et enkelt objektiv on location, og giver en fremragende billedkvalitet med avanceret billedstabilisering.

Et rigtig godt objektiv til

Canon Camera

Til imponerende billeder i høj kvalitet

Specielle objektivelementer hjælper dig til at nyde en høj billedkvalitet i hele zoomområdet ved at minimere den synlige forvrængning. Den integrerede, avancerede Air Sphere-belægning hjælper med at beskytte mod overstråling og ghosting ved optagelse i miljøer med rigeligt naturligt lys.

Udvidet zoomområde med konstant maksimal blænde

Skift hurtigt mellem vidvinkel-, standard- og telefotobrændvidder og bibehold en maksimal blænde på f/4.
Canon Camera

Bevar skarpheden selv i svagt lys

Billedstabilisatoren modvirker sløringseffekter fra kamerarystelser, så du kan optage med lukkertider op til 4 trin langsommere end normalt.

Vær alsidig med video

EF 24-105mm f/4L IS II USM er lige så godt til video som til fotografering af stillbilleder og tilbyder brændvidder i en kompakt pakke, som er ideel til en bred vifte af motiver. Avanceret autofokus giver glidende, professionelt udseende, næsten lydløse fokuseringsovergange og kontinuerlig fokussporing med vedvarende manuel fokusstyring.

Canon Camera

Optag selv i dårligt vejr

EF 24-105mm f/4L IS II USM er udstyret med L-seriens nye objektivdesign til udendørs brug. Denne robuste konstruktion er bygget til at kunne modstå de mange prøvelser ved professionel brug, med forbedret modstandsdygtighed over for stød og vibrationer.

Bør jeg opgradere?

EF 24-105mm f/4L IS II USM erstatter EF 24-105mm f/4L IS USM og forventes at blive standardobjektivet for mange professionelle og entusiastiske fotografer.
Canon Camera

Optisk system

EF 24-105mm f/4L IS II USM har et revideret optisk design i forhold til dets forgænger, der giver forbedret opløsning og kant-til-kant skarphed i hele zoomområdet.

Forbedret billedstabilisering

En nyudviklet billedstabilisatorenhed giver den samme virkning som en lukkertid, der er 4 trin hurtigere, sammenlignet med EF 24-105mm f/4L IS USM med 2,5 trin.

Canon Camera

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM
Bedømmelser og anmeldelser

Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Tilbehør

Relaterede produkter