Sunset sea structure image taken with EF 24-105mm f/4L IS II USM

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Dette objektiv er en favorit for dem, der vil medbringe et enkelt objektiv on location, og giver en fremragende billedkvalitet med avanceret billedstabilisering.

Køb nu

Galleriet

L-seriens standard zoomobjektiv med professionel ydeevne

EF 24-105mm f/4L IS II USM er et standard zoomobjektiv, som går lidt videre, uanset om du optager billeder eller video. Dette objektiv er ideelt, når du gerne vil optage med flot billedkvalitet, men alligevel rejse uden stor oppakning.

Se alle specifikationer

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM vertical side view shot

Et rigtig godt objektiv til

Til imponerende billeder i høj kvalitet

Specielle objektivelementer hjælper dig til at nyde en høj billedkvalitet i hele zoomområdet ved at minimere den synlige forvrængning. Den integrerede, avancerede Air Sphere-belægning hjælper med at beskytte mod overstråling og ghosting ved optagelse i miljøer med rigeligt naturligt lys.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view shot
Dark blue sea by bridge structure

Udvidet zoomområde med konstant maksimal blænde

Skift hurtigt mellem vidvinkel-, standard- og telefotobrændvidder og bibehold en maksimal blænde på f/4.

Bevar skarpheden selv i svagt lys

Billedstabilisatoren modvirker sløringseffekter fra kamerarystelser, så du kan optage med lukkertider op til 4 trin langsommere end normalt.

Low light pipe structure dark

Vær alsidig med video

EF 24-105mm f/4L IS II USM er lige så godt til video som til fotografering af stillbilleder og tilbyder brændvidder i en kompakt pakke, som er ideel til en bred vifte af motiver. Avanceret autofokus giver glidende, professionelt udseende, næsten lydløse fokuseringsovergange og kontinuerlig fokussporing med vedvarende manuel fokusstyring.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view with no hood

Optag selv i dårligt vejr

EF 24-105mm f/4L IS II USM er udstyret med L-seriens nye objektivdesign til udendørs brug. Denne robuste konstruktion er bygget til at kunne modstå de mange prøvelser ved professionel brug, med forbedret modstandsdygtighed over for stød og vibrationer.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM white rocks and clear skies
Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM pebble beach sunset

Bør jeg opgradere?

EF 24-105mm f/4L IS II USM erstatter EF 24-105mm f/4L IS USM og forventes at blive standardobjektivet for mange professionelle og entusiastiske fotografer.

Optisk system

EF 24-105mm f/4L IS II USM har et revideret optisk design i forhold til dets forgænger, der giver forbedret opløsning og kant-til-kant skarphed i hele zoomområdet.

Symmetrical architecture white roof

Forbedret billedstabilisering

En nyudviklet billedstabilisatorenhed giver den samme virkning som en lukkertid, der er 4 trin hurtigere, sammenlignet med EF 24-105mm f/4L IS USM med 2,5 trin.

Seagulls sitting on black rock
Wide Angle Lens

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.

Læs mere

Tilbehør

Relaterede produkter