Canon EF 17-40mm f/4L USM

EF 17-40mm f/4L USM

EF17-40mm f/4L USM er et letvægts ultravidvinkel Canon EF zoomobjektiv. Det er specielt velegnet til brug med digitale EOS SLR kameraer med en faktor for brændviddekonvertering, der er større end 1.

Fordele

  • Flot optisk ydelse i hele zoom-området.
  • Klassens højeste AF-hastighed (samme som for EF16-35 f/2.8L USM)*
  • Meget modstandsdygtig over for støv og fugt
  • 28 cm mindste fokuseringsafstand ved alle brændvidder*gældende januar 2003

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 17-40mm f/4L USM

Ultravidvinkel til analoge EOS SLR-kameraer


EF17-40mm f/4L USM er et ultravidvinkel Canon EF zoomobjektiv, som er beregnet til professionelle og avancerede amatørbrugere af SLR EOS kameraer.

Ultravidvinkel til digitale EOS SLR-kameraerSamtidig med, at dette er et fremragende objektiv til analoge SLR-kameraer er EF17-40mm f/4L USM specielt velegnet til digitale SLR-kameraer med en billedsensor, som er mindre end 35 mm formatet. Med sådanne digitale SLR-kameraer kan disse objektiver give en brændvidde svarende til et 28-70mm objektiv på et 35 mm kamera, så det vil gøre godt fyldest som standardzoomobjektiv.

Fremragende optisk ydelseEF17-40mm f/4L USM har 12 linseelementer samlet i 9 grupper. Super Spectra Coating på alle elementer sikrer fremragende farvebalance og minimerer spøgelsesbilleder og flare. For at sikre den bedst mulige billedkvalitet i 17-40 mm zoomområdet anvender objektivet tre asfæriske elementer af to forskellige typer, mens Super UD (Ultra-low Dispersion) glas anvendes til at forhindre den kromatiske aberration, som ellers ofte reducerer klarheden.

Omfattende sæt highend-egenskaberDen mindste fokuseringsafstand er blot 28 cm over hele zoomområdet.

Objektivets autofokusering arbejder hurtigt og lydsvagt takket være en hurtig processor med forbedret AF-algoritme. Man kan når som helst vælge at anvende manuel fokusering.

EF17-40mm f/4L USM’s cirkulære blænde er styret af en elektromagnetisk irisblænde, som giver en mere attraktiv baggrundseffekt uden for fokusområdet.

Objektivfronten drejer ikke under fokusering. Det betyder f.eks. at polarisationsfiltre stadig fungerer effektivt, mens man zoomer ind og ud. Bagest på objektivet er der en dropin-holder til gelatinefilter.

EF17-40mm f/4L USM er ideelt egnet til anvendelse i barske miljøer, da det er meget modstandsdygtigt over for fugt og støv. Der er udelukkende anvendt miljøvenligt blyfrit glas i optikken.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 17-40mm f/4L USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products