Canon EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM er et kort teleobjektiv med en bred blænde, som gør det ideelt til portrætter. Objektivet komprimerer ansigtstræk og sikrer, at personen træder skarpt frem mod en sløret baggrund.

Fordele

  • Medium teleobjektiv
  • Hurtig f/2 blænde
  • USM-fokus med vedvarende manuelt fokus
  • Mindste fokuseringsafstand: 90 cm
  • 58mm filterstørrelse
  • Super Spectra-belægninger reducerer overstråling og reflekser

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 100mm f/2 USM

Lang brændvidde og kompakt størrelse


EF 100mm f/2 USM har en stor maksimal blænde, men er stadig relativt kompakt. Brændvidden på 100mm giver fotografen mulighed for at arbejde med en bekvem afstand til motivet og hjælper også med at komprimere perspektivet. Der opnås skarpe, klare billeder ved alle blændeåbninger i hele området.

Stor f/2 blænde


En stor maksimal blænde på f/2 giver enestående hastighed til optagelse ved svag belysning uden brug af flash. Optagelse ved så brede blændeåbninger bringer også baggrunden ud af fokus og fremhæver motivet.

Jævn baggrundssløring


En næsten cirkulær blænde giver de ufokuserede områder et blødere og mere ensartet udseende. Skarpe genstande i forgrunden træder tydeligt frem mod en jævnt sløret baggrund.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Integration med E-TTL II-flashmåling


Objektivet sender afstandsoplysninger tilbage til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling."

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 100mm f/2 USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.