FINE cartridges

PIXMA-BLÆK

PIXMA FINE-PATRONER

En PIXMA FINE-inkjetpatron giver print og dokumenter i høj kvalitet, der er produceret med maksimal effektivitet, fremragende kvalitet med alt-i-én-funktionalitet og minimalt besvær.

Hvorfor FINE-blækpatroner?

En Canon PIXMA FINE-inkjetpatron indeholder hele farveskalaen, der kræves for at producere print og dokumenter i enestående kvalitet. Blæk og printhoved er kombineret i en enkelt praktisk enhed, som nemt kan udskiftes på få sekunder. FINE-patronsystemet giver dig også hurtige printhastigheder, når hvert sekund tæller.

Canon Camera

Nem at montere, nem at udskifte

Canons FINE-blæksystem er designet med brugeren i tankerne. Med kun én eller to enheder, der skal ændres, afhængigt af printeren, betyder det, at der bruges mindre tid på vedligeholdelse, så der kan bruges mere tid på at printe. Blækbeholderen låses ganske enkelt med et klik, der bekræftes med et bip eller et klik fra printeren, når den er låst på plads. Så er du klar!

Enestående kvalitet og lang levetid, uanset opgaven

FINE-blæksystemet har både pigment- og farvestofbaseret blæk, som bruger vores ChromaLife 100-teknologi. Det betyder, at disse print med garanti holder i op til 100 år. FINE-systemet er også en fantastisk all-rounder til print. Faktisk er den ikke kun perfekt til fotoprint, men også til lykønskningskort, T-shirt-overførsler og alle slags kreative hobbyprojekter.

Canon Camera

Blæk efter modelserie

Har du brug for hjælp til at finde blæk?

Find det rette blæk, toner eller papir til din Canon-printer.