OUT OF THE COMFORT ZONE

Vi har udfordret fire teams af nordiske indholdsskabere til at træde ud af deres komfortzone. I tre unikke udfordringer, sætter de Canons nyeste kameraer og sig selv på prøve.
OUT OF THE COMFORT ZONE

MØD INDHOLDSSKABERNE

Lær de fire nordiske teams at kende, som var de første til at prøve 'Out Of The Comfort Zone'-udfordringen.
 • DET DANSKE TEAM

  Mød det danske team: Ane og Cille. De har længe været venner og indholdsskabere. De har et skarpt øje for mode og indretning, som er fremtrædende i deres indhold. De er begge stolte mødre, så naturligvis, er deres familier en vigtig del af det indhold, de skaber og deler.

 • DET FINSKE TEAM

  Mød det finske team: Janita og Tara, som skaber forskelligt indhold. Janita er kendt for fotografi og arbejder som influencer, mens Tara er kåret som årets mad-influencer, for sit fantastiske madindhold. Trods deres indhold er forskelligt, så deler de passionen for at skabe enestående indhold.

 • DET NORSKE TEAM

  Mød det norkse team: Elias og Kajsa er et norsk par, som elsker at rejse. De rejser verden rundt og skaber mindeværdige oplevelser - hvad enten det er fra deres camper-vogn eller i mere tropiske omgivelser.

 • DET SVENSKE TEAM

  Mød det svenske team: Josefine og Christin deler passionen for mad og madlavning. Josefine er livstils-influencer med fokus på mad og Christin er kok og kogebogsforfatter. Sammen har de årevis af erfaring foran kameraet, hvor de skaber spændende og appellerende indhold.

Prøv et Canon-kamera gratis

Er du klar til at træde ud af din komfortzone, mens du prøver et nyt kamera fra Canon? Tilmeld dig nu og prøv Canon EOS R50 eller PowerShot V10 gratis i tre spændende indholds-udfordringer, for at forandre og inspirere måden du skaber dit indhold på.

Der er et begrænset antal af kameraer til rådighed, så tilmeld dig nu.
Tilmeld dig
Try a Canon Camera for free

CANON POWERSHOT V10

Perfektion til vlogging i lommestørrelse

Det perfekte vlogging-kamera til indholdsskaber på farten. 4K-sensor, vidvinkelobjektiv og stereomikrofon er designet til den optimale vlogging-oplevelse i et småt format.

Pocket-sized vlogging perfection

CANON EOS R50

Tag dit indhold til det næste niveau

Det alsidige Canon EOS R50 er det perfekte værktøj til ambitiøse skabere. Med ultrahurtig fokus, fantastisk ydeevne i svagt lys og 4K-videofunktioner er Canon EOS R50 mere end i stand til at skabe dit drømmeindhold.

THE CANON EOS R50

Udpakning af næste generation af Canon-kameraer

Se reaktionerne hos de fire teams på Canon EOS R50 og PowerShot v10
Unbox-image

Højdepunkter fra den nordiske udfordring

Hvad sker der, når fire teams tør forlade deres komfortzone? Se resultaterne.
wrap-up_image