Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

ST-E2 er kompakt, let og transportabel og er en dedikeret infrarød transmitter, som kan kontrollere to grupper af eksterne, trådløse Speedlite-slaveflash. Den fungerer også som fokuseringshjælpelys under optagelser i svagt lys.

Fordele

  • E-TTL II-flashstyring
  • Kontraststyring over to grupper af flashguns
  • Hurtig synkronisering
  • Op til 10 m dækningsområde udendørs
  • AF-hjælpelys

Funktioner

Kig nærmere på Canon Speedlite Transmitter ST-E2

E-TTL II-flashstyring


ST-E2 bruger E-TTL II-flashmålersystemet, hvilket sikrer, at trådløs flasheksponering er nøjagtig og ensartet i alle situationer. Under komplekse lysforhold kan du bruge eksponeringskompensation til at opnå bedre kontrol over lysoutput.

Kontraststyring


Du kan styre kontrasten ved lysoutput i to grupper flashenheder og opnå kreative billeder ved at bruge kontraststyringen på ST-E2. Fordi du kan styre kontrasten mellem 1:8 og 8:1 for de to grupper af Speedlite-flashenheder, har du mange muligheder for justering.

Hurtig synkronisering


Du kan synkronisere flashen ved lukkerhastigheder, som er hurtigere end den maksimale synkroniseringshastighed på kameraet, ved at bruge en flash med hurtig synkronisering. Det betyder, at du stadig kan tage billeder med stor blændeåbning i klart dagslys og dermed bruge hurtigere objektiver med fast brændvidde.

Områdestyring


Ved indendørs optagelser har ST-E2 et arbejdsområde på 12 - 15 meter. Ved udendørs optagelser er arbejdsområdet 8 - 10 meter.

AF-hjælpelys


Under optagelser ved svagt lys kan ST-E2 udsende en fokuseringslysstråle, som sikrer skarpe billeder. Denne lysstråle gør det nemmere at fokusere og dækker alle fokuseringspunkter på alle EOS-kameraer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Speedlite Transmitter ST-E2, dets funktioner og hvad det kan.