Canon Speedlite 90EX

Speedlite 90EX

En kompakt og højtydende flash, der giver enestående og velbelyste hverdagsbilleder, f.eks. portrætter og indendørsmotiver, samt kreative lyseffekter. Den ideelle makker til EOS M

Fordele

  • Slankt, praktisk og kompakt design
  • Optag flot belyste portrætter og indendørsmotiver
  • Høj effekt i et kompakt hus
  • Udforsk kreative lyseffekter
  • Hurtig, diskret og fuldautomatisk flashfotografering
  • Strømforsynes med AAA-batterier, der sælges de fleste steder

Funktioner

Kig nærmere på Canon Speedlite 90EX

Slankt, praktisk og kompakt - ideel til EOS M


Canon Speedlite 90EX, den kompakte og foretrukne flash for EOS M-brugere, vejer kun 50 g (uden batterier), og dens pladsbesparende design betyder, at den kan være i selv de mindste kameratasker.

Optag flot belyste portrætter og indendørsmotiver


Speedlite 90EX er ideel til optagelse med ultravidvinkelobjektiver og leverer præcis den rigtige belysning til flotte portrætter samt fantastiske indendørs- og gruppebilleder.

Høj effekt i et kompakt hus


På trods af sin lille størrelse har Speedlite 90EX masser af effekt og et maksimalt ledetal på 9 (m, ISO100). Den er ideel til at oplyse i mørke og ved nattetid, som for eksempel til en fest eller en grillaften. Den er også perfekt som en udfyldningsflash til udendørsoptagelser af motiver med solen i ryggen.

Udforsk kreative lyseffekter


Speedlite 90EX åbner op for utallige kreative belysningsmuligheder takket være den indbyggede trådløse masterfunktion. Som masterflashenhed kan den trådløst udløse op til tre grupper af andre flashenheder, der har en indbygget slave-funktion, som f.eks. Speedlite 270EX II, på op til 7 meters afstand indendørs.

Hurtig, diskret og fuldautomatisk flashfotografering


Når du vil tage kontinuerlige optagelser hurtigt og diskret, er Speedlite 90EX altid klar til brug. Genopladningen er lydløs og hurtig - det tager kun 5,5 sekunder, før den er klar til næste optagelse. Den er også kompatibel med de automatiske flashmålesystemer i EOS M og andre EOS digitale spejlreflekskameraer, og den sikrer fuldautomatisk, præcis flasheksponering i alle situationer.

Strømforsynes med AAA-batterier, der sælges de fleste steder


For at holde vægten og størrelsen af flashenheden på et minimum og for maksimal komfort strømforsynes Speedlite 90EX med to AAA/LR03-batterier (Ni-MH eller litium).

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Speedlite 90EX, dets funktioner og hvad det kan.