Canon Media Storage M80

Media Storage M80

M80 er et bærbart lagermedie med en kapacitet på 80 GB til den krævende EOS-fotograf. Med en 3,7" LCD-skærm får du billedvisning i topkvalitet og sikker lagring i en holdbar udformning.

Fordele

  • 80 GB harddisk
  • 3,7" LCD-skærm i høj kvalitet
  • Holdbar overflade af magnesiumlegering
  • CF- og SD-kortstik med nem backup-funktion
  • Automatisk kontrol af data under overførsel
  • Funktion til diasshow
  • Kompatibel med de mest brugte multimedieformater
  • Visning af Exif-data
  • Bæretaske og holder

Funktioner

Kig nærmere på Canon Media Storage M80

Harddisk med høj kapacitet på 80 GB


M80 har en højtydende intern 80 GB harddisk, hvilket giver lagerplads til flere tusinde billeder i høj kvalitet på en enkelt enhed, som du nemt kan have med dig.

3,7" LCD-skærm med bred betragtningsvinkelLCD-skærmen på 3,7" giver en enestående farvegengivelse, VGA-opløsning og en meget bred betragtningsvinkel på 1600, så du kan få vist alle detaljerne på dine billeder.

Overflade af magnesiumlegeringM80 er udformet i en stærk og let magnesiumlegering, hvilket gør enheden utrolig robust. En bæretaske giver yderligere beskyttelse, mens en holder gør det muligt for dig at optimere M80-enhedens potentiale for multimediefremvisning.

CF- og SD-kortstik med brugervenlig backup-funktionHvad enten du vælger at optage på SD eller CompactFlash har enheden integrerede kortstik til nem dataoverførsel. Du skal ganske enkelt indsætte et hukommelseskort - og med et enkelt tryk på en knap overføres oplysningerne til M80-enhedens harddisk med en hastighed på mere end 4 MB/sek, mens Data Verification kontrollerer, at dine billeder kopieres uden fejl.

Billedbeskyttelse med adgangskodeBeskyt dine billeder mod uvedkommende. Beskyttelse med adgangskode sikrer, at dine billeder kun ses af de personer, du har tiltænkt dem.

Funktion til diasshow med baggrundsmusikDu kan ganske let gennemse store mængder billeder med M80-enhedens indbyggede funktion til diasshow. Med muligheden for at tilføje baggrundsmusik kan du oprette imponerende fremvisninger med dine billeder overalt.

Understøttelse af mange formaterM80 kan meget mere end at vise billeder og understøtter de fleste filformater, herunder JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 og 4, MP3 og WAV. På M80 kan du også gemme dine billeder i Canons eget D-SLR RAW-format, og enheden er derfor ideel til fotografer, som ønsker at gemme og gennemse deres billeder, så snart de er optaget.

Visning af detaljerede EXIF-dataFå vist detaljerede EXIF-oplysninger - herunder optagelsesdato og -klokkeslæt samt kameraindstillinger - for hvert enkelt billede ved et tryk på en knap.

Audio/Video-udgang og PictBridge-tilslutningAudio/Video-udgange gør det let at fremvise dit arbejde. Du skal bare tilslutte, så er du klar til at divertere med dine billeder eller lydoptagelser. Du kan også udskrive direkte til en PictBridge-kompatibel printer ved blot at tilslutte et enkelt kabel. Ingen computer, intet besvær - men kopier af dine billeder lige når du har brug for dem.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Media Storage M80, dets funktioner og hvad det kan.