Canon PowerShot SX710 HS

Den perfekte rejseledsager

Læg dette effektive, kompakte kamera med superzoom i lommen, og vær klar til at optage smukke stillbilleder og film, du gerne vil dele. Et 30x zoomobjektiv og avancerede funktioner hjælper dig med at indfange dyrebare øjeblikke i fantastiske detaljer.

0%

  Oversigt over film med Cup of Couple

  Kompaktkamera med 30x superzoom - nemt at tage med overalt

  Dette ultrakompakte kamera i lommeformat er så lille, at det er nemt at tage med dig overalt - hvilket gør det til den ideelle rejseledsager. Kom tættere på begivenhederne i imponerende detaljer med en 30x optisk zoom og 60x ZoomPlus, mens Advanced Zoom Framing Assist ubesværet skaber det optimale billede for dig.

  Skarpe resultater hver gang

  Optag skarpe, detaljerede billeder og videoer - selv når du optager ved fuld zoom eller håndholdte billeder ved svag belysning - takket være en 5-akset intelligent optisk billedstabilisator, der tilpasser sig enhver situation.

  Tilslut og del billeder på din smartphone eller sociale medier

  Nem deling

  Deling af dine billeder er enkelt. Du kan hurtigt overføre billeder og film til smartphones, tablets eller Canon Connect Station via Wi-Fi og NFC, eller du kan uploade dem til sociale netværk direkte fra kameraet.

  Fjernoptagelse

  Det er nemt at få dig selv med i gruppebilleder eller optage billeder af dyr i naturen takket være Remote Capture, der gør det muligt at styre kameraet fra din smartphone eller tablet.

  Enkel sikkerhedskopiering af billeder

  Sikkerhedskopiér dine værdifulde nye billeder trådløst til en hvilken som helst cloud-tjeneste med billedsynkronisering (Image Sync), og synkronisér med din pc og smartphone.

  Opnå smukke billeder under alle forhold

  En 20,3 Megapixel sensor og vores effektive DIGIC 6-processor kombineres i HS System og giver dig levende, skarpe og klare billeder i enhver situation. Det giver dig mulighed for at bevare den ægte stemning, selv i svag belysning, med nøjagtige farver, lav støj og uden brug af flash.

  Opnå nemt detaljerede og kreative resultater i enhver situation

  Dine billeder vil være smukke, skarpe og klare, selv i svag belysning, takket være HS System, der kombinerer en 20,3 Megapixel baggrundsbelyst CMOS-sensor med en effektiv DIGIC 6-processor til hurtig betjening og uovertruffen billedkvalitet med forbløffende detaljer.

  Realistiske film med et enkelt tryk på en knap

  Du kan nemt optage jævne Full HD-film (60p/30p) i høj kvalitet med et enkelt tryk på knappen til filmoptagelse. Du kan tage fantastiske billeder selv i svag belysning - takket være avanceret støjreduktion - mens en 5-akset dynamisk billedstabilisator holder dine optagelser stabile, selv når du går eller løber.

  Dynamic IS

  Optag skarpe, jævne og stabile film, selvom du laver kraftige eller rystende bevægelser, når du går eller løber, med Advanced Dynamic IS.

  Se video

  60p film

  Optag skarpe og klare film af motiver, der bevæger sig hurtigt. Med Full HD 60p-film kan du nyde mere glidende overgange og afspilning i slowmotion på pc.

  Se video

  Korte videoklip/Story Highlights

  Lav sjove videoer med Short Clip Movie, eller brug Story Highlight til at lave spændende film ud af dine billeder og videoer.

  Se video

  MF Peaking

  Opnå perfekt manuel fokus med MF Peaking, som gør finjustering enkelt ved tydeligt at omkranse det fokuserede motiv for dig.

  Se video

  Boost din kreativitet med et udvalg af automatiske og manuelle funktioner

  Udvid dine kreative fotoevner med fuld manuel kontrol, eller lad kameraet gøre arbejdet for dig. Lad Creative Shot automatisk tage seks billeder, og få sjove resultater ved at anvende filtre og effekter på fem af dem. Eller prøv Hybrid Auto, som optager videoklip på fire sekunder før hver optagelse og forvandler dem til en spændende film, der fortæller historien om din dag.

  Creative Shot

  Optag det samme motiv på forskellige kunstneriske måder med Creative Shot, som anvender filtre og effekter på fem billeder af dit oprindelige motiv.

  Smart Auto

  Det er nemt at optage fantastiske fotos og film med Smart Auto, som vælger de perfekte kameraindstillinger for dig – uanset motiv.

  Hybrid Auto

  Hybrid Auto skaber et sjovt filmresumé i HD (720p) af alle dagens optagelser, som du kan nyde.

  Se video

  Manuel betjening

  Tag næste skridt i kreativ fotografering med fuld manuel kontrol over eksponeringen.

  Anmeldelser

  Specifikationer

  30x ultrazoom med ultravidvinkel

  30x ultrazoom med ultravidvinkel

  Zoom med 60x med fantastisk kvalitet

  Zoom med 60x med fantastisk kvalitet

  Flotte billeder ved svag belysning

  Flotte billeder ved svag belysning

  20,3 Megapixel CMOS

  20,3 Megapixel CMOS

  Effektiv DIGIC-behandling

  Effektiv DIGIC-behandling

  Rolige optagelser i alle situationer

  Rolige optagelser i alle situationer

  Del og sikkerhedkopiér billeder trådløst

  Del og sikkerhedkopiér billeder trådløst

  NFC forenkler deling via smartphone

  NFC forenkler deling via smartphone

  Mere jævne og rolige 1080p-film

  Mere jævne og rolige 1080p-film

  Optag korte videoklip med playback-effekter

  Optag korte videoklip med playback-effekter

  GPS via Mobile

  GPS via Mobile

  Fjernoptagelse

  Fjernoptagelse

  Se alle specifikationer

  Du vil måske også kunne lide

  Wi-Fi

  Få mere at vide om Canons udvalg af kompaktkameraer med Wi-Fi.

  Registrér dit produkt

  Fortæl os om dig selv, og tilmeld dig Canons You Connect-nyhedsbrev, der er fuld af inspiration, nyheder og rådgivning.

  Come and see

  Historier

  Come and see

  Teknikker

  Udforsk her

  • Canon
  • Canon PowerShot SX710 HS