Canon IXUS 165

IXUS 165

Nyd ubesværet optagelse med fantastiske skarpe, detaljerede resultater hver gang ved hjælp af dette stilfulde 20 Megapixel IXUS. Det er spækket med smarte funktioner og er lille nok til, at du kan tage det med dig overalt.

Fordele

 • Stilfuldt, enkelt, ultratyndt IXUS, som er nemt at have med sig
 • Indfang alle dine bedste øjeblikke - nær eller fjern
 • Indfang imponerende detaljer med 20 Megapixel
 • Smukke optagelser med enkelheden ved peg-og-skyd ved hjælp af Smart Auto
 • Skarpe billeder og jævne film med Intelligent IS

Funktioner

Kig nærmere på Canon IXUS 165

Billedperfektion i lommeformat


IXUS 165 gør det enkelt for alle at optage enestående kvalitetsfotos og -film hver gang – og med et stilfuldt, ultratyndt design passer det perfekt i din lomme eller taske.

Optag fjerne motiver med vidvinkel


Indfang ethvert øjeblik uden besvær med 28mm vidvinkel og 8x optisk zoom. Kom tættere på fjerne motiver med 8x optisk zoom, eller komme endnu tættere på uden tab af kvalitet med 16x ZoomPlus.

Enestående detaljeniveau til dine bedste minder


Nyd enestående kvalitet og detaljerede billeder. Komponér og beskær dine fotos som du vil, eller fremstil flotte print i plakatstørrelse takket være en 20,0 Megapixel opløsning.

Smukke, skarpe resultater hver gang


En intelligent billedstabilisator sørger for, at der ikke er nogen grund til at bekymre sig om, at kamerarystelser ødelægger resultatet. Kameraet tilpasser sig automatisk og sikrer skarpe, detaljerede fotos og videoer – uanset hvad du optager.

HD-film lige ved hånden


Det er sjovt og nemt at lave flotte film. Med et enkelt tryk på en knap kan du nemt optage fantastiske HD-film (720p) – selv når du er på farten eller bruger fuld zoom.

Fantastiske billeder uden besvær


Du kan nemt at optage fantastiske fotos eller film med Smart Auto, som vælger de perfekte kameraindstillinger for dig – uanset scenen. Det eneste, du skal gøre, er at pege og skyde. Brug Hjælp-knappen til hurtig, nem vejledning om brug af kameraet og dets funktioner.

Flotte personbilleder


Få nemt glæde af fantastiske billeder af venner takket være Face Detection-teknologi. Den registrerer flere ansigter på ét billede og sikrer, at de altid er i fokus og har den optimale lysstyrke. Face Detection sikrer også naturlige hudtoner, også under specielle lysforhold.

Leg med din kreativitet


Eksperimentér, og hav det sjovt med en række kreative filtre. Du kan genskabe forvrængningen fra et fiskeøje-objektiv, få scener i stillbilleder og film til at ligne miniaturemodeller og meget mere.

Tilføj et personligt strejf


Gør billederne til dine egne med hurtig og nem kontrol over billedindstillinger, som f.eks. lysstyrke og farveintensitet. Få vist et eksempel på resultatet, når du komponerer vha. Live View, og nyd at dele dem med venner ved hjælp af den 6,8 cm (2,7") store LCD-skærm. Kombinér med en Canon Connect-station, så kan du nemt dele dine fotos og film med hele verden på sociale medier og i online-album, og du kan nyde at se dem sammen med familie og venner på et HD-tv.

Eco Mode


Perfekt til endagsture. Eco Mode reducerer batteriforbruget, så du kan optage flere billeder på en enkelt opladning af det genopladelige lithium-ion-batteri.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon IXUS 165, dets funktioner og hvad det kan.

20.0MP_CCD

20 Megapixel

8x optical zoom with wide-angle

8x optisk zoom med vidvinkel

16x ZoomPlus

Zoom op til 16x med fantastisk kvalitet

Steady shots in every situation

Jævne billeder og film i enhver situation

Digic4 Plus

Effektiv DIGIC-behandling

Auto mode with 32-scene detection

Automatisk funktion med 32 motivtyper (Scene Detection)

720p movies

Film i 720p

Optimises people shots

Optimerer billeder af mennesker

Instantly capture movies

Optag film med det samme

Eco Mode

Strømbesparelse giver endnu flere billeder

Instant help

Øjeblikkelig hjælp

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibel med Canon Connect Station

 • IXUS 165 digitalkamera

 • Håndledsrem WS-800 

 • Batteripakke NB-11L

 • Batterioplader CB-2LFE 

 • Strømkabel 

 • Sæt med brugervejledninger