Canon IXUS 160

IXUS 160

Dette stilfulde 20 Megapixel IXUS med Smart Auto er fleksibelt, sjovt og lille nok til at have med overalt og gør det nemt for alle at optage smukke fotos og HD-film i Canon-kvalitet.

IXUS 160

Fordele

 • Tag stil og enkelhed med i lommen med det ultratynde IXUS
 • Indfang alle dine bedste øjeblikke - nær eller fjern
 • Indfang imponerende detaljer med 20 Megapixel
 • Smukke optagelser med enkelheden ved peg-og-skyd ved hjælp af Smart Auto
 • Hav det sjovt, og eksperimentér med kreative filtre

Funktioner

Kig nærmere på Canon IXUS 160

Billedperfektion i lommeformat


Det ultratynde og stilfulde IXUS 160 er lille nok til nemt at kunne være i din taske eller lomme og gør det nemt at optage fotos og film i enestående kvalitet, hvor du end er.

Optag fjerne motiver med vidvinkel


Indfang ethvert øjeblik uden besvær med 28mm vidvinkel og 8x optisk zoom. Kom tættere på fjerne motiver med 8x optisk zoom, eller komme endnu tættere på uden tab af kvalitet med 16x ZoomPlus.

Enestående detaljeniveau til dine bedste minder


Nyd enestående kvalitet og detaljerede billeder. Komponér og beskær dine fotos som du vil, eller fremstil flotte print i plakatstørrelse takket være en 20,0 Megapixel opløsning.

Fantastiske billeder uden besvær


Du kan nemt at optage fantastiske fotos eller film med Smart Auto, som vælger de perfekte kameraindstillinger for dig – uanset scenen. Det eneste, du skal gøre, er at pege og skyde. Brug Hjælp-knappen til hurtig, nem vejledning om brug af kameraet og dets funktioner.

Leg med din kreativitet


Eksperimentér, og hav det sjovt med en række kreative filtre. Du kan genskabe forvrængningen fra et fiskeøje-objektiv, få scener i stillbilleder og film til at ligne miniaturemodeller og meget mere.

HD-film lige ved hånden


Det er sjovt og nemt at lave flotte film. Med et enkelt tryk på en knap kan du nemt optage fantastiske HD-film (720p). Oplev den kreative alsidighed ved filmoptagelse med den optiske zoom og glæd dig over alligevel at opnå enestående, skarpe resultater.

Tilføj et personligt strejf


Gør billederne til dine egne med hurtig og nem kontrol over billedindstillinger, som f.eks. lysstyrke og farveintensitet. Få vist et eksempel på resultatet, når du komponerer vha. Live View, og nyd at dele dem med venner ved hjælp af den 6,8 cm (2,7") store LCD-skærm. Kombinér med en Canon Connect-station, så kan du nemt dele dine fotos og film med hele verden på sociale medier og i online-album, og du kan nyde at se dem sammen med familie og venner på et HD-tv.

Flotte personbilleder


Få nemt glæde af fantastiske billeder af venner takket være Face Detection-teknologi. Den registrerer flere ansigter på ét billede og sikrer, at de altid er i fokus og har den optimale lysstyrke. Face Detection sikrer også naturlige hudtoner, også under specielle lysforhold.

Eco Mode


Perfekt til endagsture. Eco Mode reducerer batteriforbruget, så du kan optage flere billeder på en enkelt opladning af det genopladelige lithium-ion-batteri.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon IXUS 160, dets funktioner og hvad det kan.

20.0MP_CCD

20 Megapixel

8x optical zoom with wide-angle

8x optisk zoom med vidvinkel

16x ZoomPlus

Zoom op til 16x med fantastisk kvalitet

Digic4 Plus

Effektiv DIGIC-behandling

Auto mode with 32-scene detection

Automatisk funktion med 32 motivtyper (Scene Detection)

720p movies

Film i 720p

Optimises people shots

Optimerer billeder af mennesker

Instantly capture movies

Optag film med det samme

Eco Mode

Strømbesparelse giver endnu flere billeder

Instant help

Øjeblikkelig hjælp

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibel med Canon Connect Station

 • IXUS 160 digitalkamera

 • Håndledsrem WS-800 

 • Batteripakke NB-11L

 • Batterioplader CB-2LFE 

 • Strømkabel 

 • Sæt med brugervejledninger

IXUS 160 Bedømmelser og anmeldelser