XF305

XF305, som er et af Canons første filbaserede, professionelle videokameraer, kombinerer MPEG-2, 50 Mbps og 4:2:2-codec med et Canon-objektiv i L-serien og 3 Full HD CMOS-sensorer for at give fremragende HD-videobilleder, som gemmes på et CF-kort.

Fordele

  • MPEG-2 MXF-optagelse til CF-kort på op til 50 Mbps (4:2:2)
  • Omfattende NLE-understøttelse
  • 18x vidvinkelobjektiv fra Canons L-serie
  • 3 x 1/3-type Full HD Canon CMOS-sensorer
  • HD-SDI, tidskode, genlock
  • 10,1 cm LCD (1,23 mio. punkter); 1,3 cm (1,55 mio. punkter) EVF
  • Variable billedhastigheder

Funktioner

Kig nærmere på Canon XF305

Optag kvalitets-HD på CF-kort


XF305 optager filer i formatet MPEG-2 MXF (Media eXchange Format) – på op til 1920 x 1080 Full HD ved 50 Mbps (4:2:2) – på CompactFlash-hukommelseskort (CF). CF-medier er billige og lettilgængelige: dobbelte kortstik muliggør filmoptagelse uden afbrydelser.

Fleksibel redigering


Film, der optages på XF305, integreres problemfrit i eksisterende arbejdsgange som MXF-standardfiler, der er kompatible med alle større redigeringsprogrammer.

18x vidvinkelobjektiver


Med udgangspunkt i Canons ekspertise inden for filmobjektiver – suppleret af professionelle brugeres tilbagemeldinger – leverer det lette 18x HD-videoobjektiv i L-serien fremragende optisk kvalitet. Hi-UD-elementerne (Unique Ultra-Low Dispersion) anvendes til at forhindre kromatisk aberration. Adskilte ringe giver uafhængig kontrol over fokus, zoom og iris (F1.6), komplet manuel styring med endestop for fokus- og zoomringene.

3x Full HD CMOS


Full HD, ved en opløsning på 1920 x 1080, tages via tre 1/3-type 2,07 Megapixel Full HD CMOS-sensorer, som er designet og produceret internt i Canon. Hurtig scanning minimerer effekterne af en rullende lukker.

10,1 cm LCD og 1,3 cm EVF


LCD-skærmen på 10,1 cm (4'') kan placeres på begge sider af kameraet. Med den fremragende opløsning (1,2 mio. punkter) gør værktøjet Focus Assist det lettere at få skarpe billeder. En indbygget WFM (Waveform Monitor) gør det lettere at kontrollere eksponeringen og andre optagelsesparametre. Der fås også en 1,3 cm (0,52'') elektronisk søger (EVF).

Variabel billedhastighed


Du kan vælge mellem flere billedhastigheder fra 12 til 50 billeder pr. sekund. Det giver kameramanden frie hænder til at ændre optagelseshastigheden og giver dermed ekstra kreativ fleksibilitet.

Professionelt stik og uafhængig lyd


HD-SDI-udgang er standard og giver ukomprimeret Full HD med integreret lyd og tidskode. Genlock ind og tidskode ind/ud gør det muligt at anvende XF305 til optagelse med flere kameraer. Lyden kan optages via dobbelte XLR-indgange og med frontmonteret stereomikrofon.

Brugerdefinerede billeder


26 brugerdefinerede billedindstillinger kan benyttes for at opnå et perfekt resultat. Indstillingerne kan gemmes på kameraets SD-kort, og de kan overføres fra ét videokamera til et andet.

CPS-support *


Canons eksklusive CPS Video Support tilbyder en særlig reparationsservice, som sikrer hurtig levering.

* Du kan finde yderligere oplysninger om lande, hvor CPS-programmet er aktivt, på http://www.canon-europe.com/cps

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XF305, dets funktioner og hvad det kan.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.