XF205

Med avanceret billedkvalitet, nem integration og Dual Format-optagelse er XF205 bygget til at skabe flotte film i HD. Et effektivt professionelt værktøj, der er fuld af funktioner og alligevel kompakt.

Fordele

  • 20x, f/1.8 vidvinkel zoomobjektiv til utrolige optagelser på lange afstande
  • HD CMOS-Pro-sensor giver fremragende billedkvalitet, selv i svag belysning
  • Kompakt, let design med 3-rings objektivbetjening og drejeligt greb
  • OLED-display og elektronisk søger på 1.230.000 punkter muliggør nøjagtig overvågning
  • Del indhold nemt via indbygget Wi-Fi eller Ethernet; optag proxy-filer direkte til andre enheder
  • Dual Format-optagelse: broadcast-standard 50Mbps MPEG2 codec, plus MP4 i HD eller SD
  • Genlock og Timecode, og 3G-SDI-stik til integration med flere kameraer
  • Wide DR Gamma hjælper til at undgå overeksponering
  • 4-kanals lydoptagelse; 2 XLR-indgange
  • Infrarød optagelsemetode, med forbedret infrarød-lampe

Funktioner

Kig nærmere på Canon XF205

Avanceret Canon-billedsystem


XF205 er udstyret med et avanceret kamerasystem, det kan levere fremragende billeder, og det har hurtig reaktionsevne, så det kan håndtere alle former for optagelsessituationer. Et 26,8mm vidvinkelobjektiv med 20x zoom lader dig komme tættere på det hele, mens Dynamic Optical Image Stabilisation kompenserer for rystelser i 5 retninger for at få helt jævne og stabile billeder.

En Canon HD CMOS PRO-sensor kombineret med DIGIC 4-processoren leverer en enestående billedkvalitet selv ved svag belysning samt et stort dynamikområde og en realistisk farvegengivelse. Wide DR Gamma hjælper med at reducere overeksponering, mens en infrarød optagelsesmetode betyder, at kameraet nemt kan bruges om natten – ideelt til natur-videografer.

Billedkvaliteten er suppleret med avancerede lydfunktioner, med 4-kanals lineær PCM-lydoptagelse.

Komfort og præcis styring


XF205, der er kompakt, diskret og en fornøjelse at bruge, takket være 3-rings objektivbetjening og det drejelige greb, leverer også imponerende overvågningsfunktioner i høj kvalitet. En OLED-skærm med en opløsning på 1.230.000 punkter er nem at se selv i stærkt sollys. Den leverer bedre svartider, definition, kontrast og farvegengivelse end tilsvarende LCD-skærme. En justerbar elektronisk søger på 1,14 cm (0,45”) med 1.230.000 punkter kan vippes op til 68° for at muliggøre forskellige optagelsesstillinger.

Fleksible optagelsesmuligheder


XF205's Dual Format-optagelsesmetode giver fleksibilitet, hastighed og sikkerhed. Optagelser kan optages samtidig i to forskellige formater, hvilket giver øjeblikkelig sikkerhedskopiering og alternative leveringsmuligheder. Full HD-billeder kan gemmes på to CF-kort med en broadcast-standard på 50 Mbps MPEG2 codec, mens en MP4-version kan gemmes på et SD-kort i Full HD eller en lavere opløsning - ideel til hurtig overførsel af filer i programmer som f.eks. nyhedsamling. Det er endda muligt at streame proxy-filer i lav opløsning direkte til en anden enhed som f.eks. en smartphone.

Integrere og dele


Timecode, Genlock og 3G-SDI-stik giver let og ubesværet tilslutning til broadcast-udstyr i branchestandard.

Deling af indhold er nemt takket være indbygget Wi-Fi- og Ethernet-forbindelse. Optagelserne kan ses på en anden enhed som f.eks. en tablet eller smartphone eller overføres direkte via FTP. Denne tilslutning giver også mulighed for fjernstyring af kameraet via en webbrowser, og Canons RC-V100 trådløse fjernbetjening kan konfigureres.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XF205, dets funktioner og hvad det kan.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

20x optisk zoom

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dynamic Optical Image Stabilizer

Rotating Grip

Drejeligt greb

WiFi Cert

Fjernbetjening og nem deling via Wi-Fi

MXF 50Mbps

MXF 50 Mbps

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

35 Mbps MP4-optagelse

XF205 Bedømmelser og anmeldelser

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.