Canon ME20F-SH

Optag i alt fra dagslys til "stjernelys"

Åbn op for en ny verden af kreative filmmuligheder! Det innovative ME20F-SH fullframe Full HD-videokamera kan optage i meget svagt lys og infrarødt lys med en hidtil uset følsomhed på over ISO 4 mio.

0%

  Vi præsenterer ME20F-SH

  Se, hvad ME20F-SH kan præstere

  Optag farver og i svagt lys som aldrig før

  ME20F-SH

  Optag med maksimale lysfølsomhedsegenskaber

  En særlig nyudviklet fullframe 35mm CMOS-sensor med 2,26 Megapixel opløsning er designet specielt til videooptagelse i svagt lys. Med større pixelstørrelser maksimerer sensoren lysfølsomhedsegenskaberne for at levere billeder med kun lidt støj i meget svagt lys.

  Film på over ISO 4 mio.

  Takket være en maksimal ISO på over 4 mio. (+75 dB) kan ME20F-SH se og optage i næsten totalt mørke ved mindre end 0,0005 lux. Med andre ord kan du optage en nattehimmel uden besvær, selv når den kun er oplyst af stjernerne (med et f/1.2-objektiv ved 29.97p og maksimum gain).

  B4_F2

  Et farvekamera, der kan se i mørke

  Se og optag farver

  ME20F-SH er i stand til klart at se og identificere farver, selv i meget svagt lys og med høje gain-indstillinger. Derudover har det den ekstra fordel, at der er mulighed for ligeledes at optage infrarødt (IR) i farve.

  B4_F3

  Full HD-output i høj kvalitet

  Fleksibel kontrol over kreative indstillinger

  Automatiske optagelsesindstillinger

  ME20F-SH er nemt at installere og bruge med en række automatiske funktioner herunder Lukkerprioritet (Tv), Blændeprioriteret (Av) og Auto Gain Control (AGC)* samt automatisk hvidbalance og One-Shot AF. Hvad der er endnu vigtigere, så er manuel kontrol altid til rådighed, hvilket giver dig kreativ kontrol over kameraindstillingerne, når du har brug for det.

  * Nogle funktioner kræver en firmwareopdatering. Mere…

  B4_F1
  B4_F2

  Custom Picture-indstillinger

  Kameraets Custom Picture-menu indeholder et stort udvalg af indstillinger, som kontrollerer forskellige aspekter af det producerede billede. Du kan gemme op til seks brugerdefinerede billedfiler i kameraet til senere brug eller bruge et af de tre forudindstillede Custom Picture-filer (Canon Log, Wide DR or EOS Standard).

  Chroma-nøgle på den nemme måde

  Understøttelse af chroma-nøglefunktion er blevet forbedret for ME20F-SH, hvilket gør det ideelt til nyheder, præsentationer eller endda specialeffekter i uafhængige film.***

  * Kan kræve en firmwareopdatering. Mere…

  Stort ISO-område

  ME20F-SH byder på et helt utroligt ISO-område fra 800 (0 dB) til over 4 mio. (+75 dB), hvilket giver filmskabere mulighed for at optage i alt fra dagslys til "stjernelys" om natten.

  B4_F3

  Fjernbetjening af indbyggede filtre

  Hurtig og nem fjernbetjening af ME20F-SHs indbyggede, elektronisk styrede ND-filtre (3 trin og 6 trin) og infrarødt filter er muligt via den kompatible Canon-fjernbetjening RC-V100.

  B4_F4

  Ubesværet kompatibilitet og konfiguration

  Fleksibel installation for brugervenlighed

  Kompakt og let hus

  ME20F-SH er et kompakt og let kamera, der blot vejer 1,1 kg og måler cirka 102 x 116 x 113 mm (b x h x d). Det er ideelt til arbejde på steder med svagt lys, uanset om det er på land eller under vand.

  B5_F1

  Nem montering og placering

  Med både bund- og topmontering giver ME20F-SH fleksibilitet til nem placering og montering på robothoveder, beslag, kraner og stativer. Dermed kan det nemt integreres i lokale workflows. Det er ganske enkelt et unikt og universelt kamera til næsten alle lysforhold.

  Aurora Skycam

  Videogalleri

  "Miss Aurora’s Dance" med ME20F-SH

  Specifikationer

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Kassens indhold

  Anbefalet til dig