Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Dette særdeles fleksible, kompakte og lette videokamera med Dual Pixel CMOS AF på en Super35mm-sensor leverer fantastisk Full HD-materiale på op til 50P/59,94P med et dynamikområde på 12 trin, op til en maksimum ISO-ækvivalent på ISO 204800.

Fordele

  • Full HD-materiale i høj kvalitet
  • God ydeevne i svagt lys
  • Avanceret autofokus og billedkontroller
  • Let fjernopsætning og -installation
  • Fleksibel konfiguration

Funktioner

Kig nærmere på Canon ME200S-SH

Full HD-materiale i høj kvalitet


ME200S-SH anvender en 8,29 Megapixel Super35mm CMOS-sensor og producerer professionelle Full HD 1080p/1080i/720p-film, der kan optages til en ekstern optager med et dynamikområde på 12 trin i Canon Log eller Wide DR. Mindre bevægelsessløring med understøttelse af billedhastigheder på op til 50P/59,94P, hvilket muliggør slowmotion-optagelser.

God ydeevne i svagt lys


ME200S-SH er perfekt til en lang række optagelsessituationer, herunder i svagt lys og når kameraet fjernbetjenes under svage lysforhold, takket være en maksimum ISO-ækvivalent på ISO 204800. Det kan også optage infrarødt i farve ved at anvende et udtrækkeligt infrarødt cut filter, der kan aktiveres ved tryk på en knap.

Avanceret autofokus og billedkontroller


ME200S-SH indeholder Dual Pixel CMOS-autofokus, som muliggør kontinuerlig AF med kompatible EF-objektiver. Denne sensorbaserede fasefokuseringsteknologi er designet til at levere jævn, højtydende, kontinuerligt fokus. Det er en unik Canon-udviklet teknologi, der hjælper dig med at udnytte alle de kreative muligheder, som fås med hurtige objektiver og lav dybdeskarphed. Elektronisk styrede ND-filtre giver også større kontrol over billedet, mens en antal brugerdefinerede billedindstillinger kan gemmes og genkaldes til senere brug.

Let fjernopsætning og -installation


Det lille, kompakte og lette ME200S-SH har omfattende tilslutningsmuligheder til en skærm, udgang til en ekstern optager og fjernbetjening, inkl. HDMI-stik, Genlock og to 3G/HD-SDI-stik. Fjernbetjening er mulig via to stik, herunder et 2,5 mm-stik og RS-422-stik til Canon-fjernbetjeningen RC-V100*

Fleksibel konfiguration


Med en EF-fatning med Cinema Lock understøtter ME200S-SH et bredt udvalg af kompatible objektiver fra Canon, herunder zoom-, faste samt udvalgte Canon Servo-objektiver** (med et 12-bens interface), hvilket giver større kontrol og flere kreative optagelsesmuligheder.

Automatiske optagelsesindstillinger


ME200S-SH er nemt at installere og bruge med en række automatiske funktioner herunder Lukkerprioritet (Tv), Blændeprioriteret (Av) og Auto Gain Control (AGC)*** samt automatisk hvidbalance og One-Shot AF. Hvad der er endnu vigtigere, så er manuel kontrol altid til rådighed, hvilket giver dig kreativ kontrol over kameraindstillingerne, når du har brug for det.

Chroma-nøgle på den nemme måde


Understøttelse af chroma-nøglefunktion er blevet forbedret for ME200S-SH, hvilket gør det ideelt til nyheder, præsentationer eller endda specialeffekter i uafhængige film.***

* Med Canons protokol kan en serviceopdatering være påkrævet.
** Listen over kompatible objektiver bekræftes senere.
*** Nogle funktioner kræver en firmwareopdatering.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon ME200S-SH, dets funktioner og hvad det kan.

Full HD movies

Full HD-film

Oversampling

Over Sampling HD Processing for skarpere billeder

Dual pixel CMOS AF

Jævn, kontinuerlig AF i film

Wide DR Gamma

Indfang detaljer i både højlys og skygge

DIGIC DV4

DIGIC-processorkraft