Canon 8x25 IS

8x25 IS

Lettransportabel 8x kikkert med billedstabilisator, ideel til rejser, koncerter og sport.

Fordele

  • Lettransportabel og let, ideel til rejser eller begivenheder.
  • 8x forstørrelse bringer dig tæt på dit motiv.
  • Superstabil visning med optisk billedstabilisator
  • Canons optik giver høj opløsning og nøjagtige farver
  • Velafbalanceret design med henblik på brugervenlighed.

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon 8x25 IS

Lettransportabel og let med 8x forstørrelse


Denne kikkert, som er ultrakompakt, kun 12 cm bred og med en vægt på kun 490 g, kan nemt være i en taske og lader dig komme 8x tættere på overalt. Ideel til rejser, teater, koncerter og en lang række tilskuersportsgrene, hvor du har brug for at komme tættere på dit motiv.

Superstabil visning med optisk billedstabilisator


Oplev en superstabil visning af dit motiv og behagelig brug af din kikkert i længere tid ad gangen takket være den optiske billedstabilisator, som hurtigt og præcist modvirker forskellige typer af bevægelser og håndrystelser. Litiumbatteriet CR123A leverer op til 6 timers kontinuerlig brug*.

Canons optik giver høj opløsning og nøjagtige farver


Nyd godt af fremragende kvalitet med en visning med lav forvrængning og høj opløsning takket være Canons præcisionsoptik. Linseelementerne har Super Spectra-belægning, som giver levende billeder med høj kontrast og nøjagtig farvegengivelse, samtidig med at det eliminerer uønskede interne refleksioner, der kan forårsage ghosting (overstråling) og flare (reflekser).

Smukt synsfelt fra kant til kant


Oplev et smukt, klart synsfelt helt ud til kanterne takket være et Field Flattener-linseelement. Fokusér på motiver så tæt på som 3,5 m, og nyd godt af en behagelig 13,5 mm okularmanchet.

Designet med henblik på brugervenlighed, holdbarhed og komfort


Den store centralt placerede IS-knap og justeringsringen til jævn fokusering tilbyder nem og praktisk fingerspidsbetjening, uanset hvilken hånd du bruger. Kikkerten har også en +/- 3,0 dioptri, som tilpasser sig dit syn, og øjestykker i gummi, som kan tilpasses dem, som bærer briller.

* Testet i henhold til Canons standarder.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon 8x25 IS, dets funktioner og hvad det kan.