Canon 15x50 IS All Weather

15x50 IS All Weather

Vejrbestandig 15x kikkert i høj kvalitet med Canons præcisionsoptik og optisk billedstabilisator for utrolig skarp, stabil, behagelig visning under barske forhold eller i maritime omgivelser.

Fordele

  • Kom 15x tættere på med Canons fremragende kvalitet
  • Bygget til at stå imod barske vejrforhold
  • Superstabilt synsfelt med høj forstørrelsesgrad
  • Få nemt øje på dit motiv med et bredt synsfelt.
  • Behagelig, robust konstruktionskvalitet.

Funktioner

Kig nærmere på Canon 15x50 IS All Weather

Kom 15x tættere på med Canons fremragende kvalitet


Meget effektiv kikkert i fremragende kvalitet med 15x forstørrelse og Canons præcisionsoptik, der har et UD-linseelement (Ultra-low Dispersion) for at reducere kromatisk aberration og Super Spectra-belægning, som leverer levende visning med høj kontrast med nøjagtige farver.

Bygget til at stå imod barske vejrforhold


Nyd godt af fremragende visning under barske vejrforhold takket være vejrbestandighed i henhold til JIS 4-standarden. Den robuste konstruktionskvalitet har en gummifinish, så den kan modstå de barskeste forhold, hvilket gør denne kikkert ideel til krævende brug.

Superroligt synsfelt med høj forstørrelse


Nyd godt af forbløffende stabile billeder takket være Canons billedstabilisatorteknologi (IS), som modvirker en lang række forskellige rystelser og bevægelser ved håndholdt brug eller fra køretøjer eller både i bevægelse. Denne lysstærke kikkert har en stor frontoptikdiameter på 50 mm for et lyst synsfelt.

Få nemt øje på dit motiv med et smukt, bredt synsfelt


Få nemt øje på dit motiv, og oplev et smukt 61º tydeligt synsfelt med klar, flad overflade med lav forvrængning fra kant til kant takket være Porro II-prismeoptikken og et dobbelt Field Flattener-linseelement.

Robust, men med enkelhed og behagelig brug


Designet til behagelig brug i længere tid ad gangen, selv ved brug af solbriller eller briller, takket være justerbare øjestykker med 15,0 mm okularmanchet, som minimerer "tunneleffekt".

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon 15x50 IS All Weather, dets funktioner og hvad det kan.