Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Vandtæt 10x kikkert i førsteklasses kvalitet med Canons lysstærke optik i L-serien og optisk billedstabilisator, som er ideel til superstabil visning under de mest ekstreme vejrforhold.

Fordele

  • Førsteklasses lysstærk 10x kikkert i L-serien.
  • Vandtæt* og robust til ekstreme vejrforhold
  • Superstabilt synsfelt med billedstabilisator.
  • Stor 4,2 mm udgangspupil giver et lyst synsfelt.
  • Behagelig 16 mm lang okularmanchet.
Binoculars

Funktioner

Kig nærmere på Canon 10x42L IS WP

Lysstærk, førsteklasses 10x kikkert – ideel til svagt lys


Førsteklasses kikkert med 10x forstørrelse og høj kontrast med Canons præcisionsoptik i L-serien med 2 UD-linseelementer (Ultra-low Dispersion) og Super Spectra-belægning for en ultraklar visning. Udgangspupillen på 4,2 mm giver et lyst synsfelt selv under forhold med lavere belysning.

Vandtæt* og robust til ekstreme vejrforhold


Fuldstændig vandtæt* for at overleve de barskeste udendørs betingelser med vejrforsegling i henhold til JIS 7-standarden, et særligt brugervenligt greb til våde forhold og en robust gummibelægning, så den kan modstå alle dine eventyr. Særlig metallisk belægning på alle ydre overflader forhindrer, at linseelementerne dugger.

Superstabilt synsfelt


Nyd godt af et forbløffende stabilt synsfelt takket være Canons billedstabilisator-teknologi (IS), som modvirker en lang række forskellige rystelser ved håndholdt brug eller fra køretøjer eller både i bevægelse. Bittesmå gyroer i kikkerten registrerer selv den mindste bevægelse, og en Vari-Angle-prisme bevæger sig for at korrigere brydningsvinklen fra indgående lys.

Få nemt øje på dit motiv med et smukt synsfelt


Oplev et smukt synsfelt med klar, flad overflade og lav forvrængning fra kant til kant med et gavmildt 59,2° tydeligt synsfelt og Canons dobbelte Field Flattener-linseelement. Se hele synsfeltet med en 16 mm lang okularmanchet - ideel til bærere af solbriller eller briller.

Designet med henblik på brugervenlighed og komfort


Designet med forlængede øjestykker i gummi, der kan tilpasses, for behagelig, velbalanceret visning samt en justeringsring til jævn fokusering, der tilbyder nem fingerspidsbetjening, uanset hvilken hånd du bruger. En korrektionslås forhindrer utilsigtede dioptriske korrektionsfejl.

* Vandtæt til JIS-niveau 7

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon 10x42L IS WP, dets funktioner og hvad det kan.