Canon 10x30 IS II

Bærbar kikkert med 10x forstørrelse til komfortabel og nem fugleobservation.

Fordele

 • Kom 10x tættere på fjerne objekter overalt

 • Superstabil visning med en effektiv optisk billedstabilisator.

 • Canons præcisionsoptik for høj opløsning og nøjagtige farver.

 • Velafbalanceret design med gummi udvendigt for holdbarhed og komfort.

 • Ideel til fuglekiggeri, rejser og sport.

GALLERY_10x30 IS II

Funktioner

 • Kom 10x tættere på fjerne objekter overalt

  Kompakt, let og praktisk kikkert, der bringer dig 10x tættere på fjerne objekter med intensitet og klarhed. Den er nem at tage med dig overalt og er ideel til rejser, fuglekiggeri og en lang række forskellige tilskuersportsgrene.

 • En superstabil visning med den effektive optiske billedstabilisator

  En effektiv optisk billedstabilisator modvirker hurtigt og præcist mange forskellige typer rystelser og bevægelser. Den korrigerer endda rystelser, der opstår under panorering, hvis du følger dit motiv eller ser gennem den fra et køretøj i bevægelse. Væsentligt reduceret strømforbrug leverer op til 9 timers kontinuerlig brug fra et enkelt sæt batterier*.

 • Canons præcisionsoptik for fremragende visning i høj opløsning

  Nyd godt af fremragende kvalitet med høj opløsning og lav forvrængning takket være Canons præcisionsoptik. Optikken har Super Spectra-belægning, som følger med Canons berømte EF-objektivserie, og leverer en levende visning med høj kontrast og nøjagtig farvegengivelse, mens den eliminerer uønskede interne refleksioner, der kan forårsage ghosting (overstråling) og flare (reflekser).

 • Smukt synsfelt fra kant til kant

  Oplev et smukt synsfelt med en klar, flad visning med lav forvrængning helt ud til kanterne takket være Field Flattener-optikken og Porro II-prismedesignet. Se hele synsfeltet på en behagelig måde med den 14,5 mm lange okularmanchet ideel, hvis du bærer briller.

 • Designet med henblik på brugervenlighed, holdbarhed og komfort

  Kikkerten er designet med henblik på en førsteklasses håndteringsfølelse og med store øjestykker i gummi for behagelig, velbalanceret visning. Den praktisk placerede billedstabilisatorknap og justeringsringen til jævn fokusering tilbyder nem fingerspidsbetjening, uanset hvilken hånd du bruger, og det lavreflekterende ydre og forsiden med lav glans er med til at undgå forstyrrelse af fugle og andet dyreliv.* Testet i henhold til Canons standarder, se specifikationerne for yderligere oplysninger.

Canon 10x30 IS II
Bedømmelser og anmeldelser