Sales & Consulting

Sales & Consulting

Vi skaber vækst i vores kunders virksomheder med ekstraordinære services og løsninger

Søg i vores job

Hvad vi gør

Har du en passion for imaging? Vil du hjælpe kunder med at udvikle exceptionelle virksomheder? Hos Canon bliver du en del af et team, der sælger globalt anerkendte services og løsninger. Uanset om det er i account management for direkte eller indirekte erhvervskunder eller en stilling som salgskonsulent, vil du finde gode muligheder for at fremme din karriere og hjælpe vores kunder med at bringe deres forretning til næste niveau.

We make businesses exceptional

Vi gør virksomheder exceptionelle

Med innovative produkter og løsninger

Se video

Mød teamet

Oplev de enestående fortællinger bag disse dygtige mennesker.

Senior Account Manager - Matthew

Senior Account Manager, Matthew

"Vi er meget specialiserede i det, vi gør, men vi har alle et fælles mål […] Som belønning har der blandt andet været nogle fantastiske ture, herunder til Barcelona, Dubai og min personlige favorit Rio, alt sammen mens jeg har udført et job, jeg nyder."

Se video

Account Manager - Steve

Account Manager, Steve

"Jeg er stolt over at kunne præsentere løsninger, der adresserer forskellige problemer for vores kunder, uanset om det handler om billeder, kommunikation eller dokumenthåndtering."

Se video

Kom og arbejd med os

Vi leder efter ildsjæle med fremragende menneskekundskaber, viljen til at lykkes og videbegærlighed. Som en del af Sales & Consulting-teamet arbejder du sammen med kunder om at udvikle deres forretning med vores innovative services og løsninger, og vi hjælper dig med at bringe din salgskarriere til næste niveau.

Search our jobs

Søg i vores Sales & Consulting-job

Kom og se, hvor du passer ind


Se vores stillinger