PowerShot_G16

Sådan søger du


Søg i vores job

Forvent det exceptionelle med en karriere hos Canon.

Vi ved, at det kan være et spring ud i det ukendte at ansøge om et job, så vi har forenklet vores rekruttering for at gøre forløbet så gnidningsfrit som muligt. Der er blot nogle trin mellem dig og en verden af enestående muligheder ... Denne infografik viser dig, hvordan ansøgningsprocessen fungerer.

Search_01

Søg

Gennemse vores hjemmeside for at finde din ideelle stilling.


Søg i vores job

icon
Apply_02

Ansøgning

Send din ansøgning mv., og vi bekræfter herefter din henvendelse.

Ansøg nu

icon
Interviews_03

Samtaler

Vi informerer dig om din ansøgnings status. Hvis du inviteres til samtale, vil der som minimum blive afholdt to samtaler, hvis du fortsat er med i processen. Ved. 2. ansættelsessamtale vil der blive foretaget en personligheds test og eventuelt en kognitiv test.

icon
Feedback_04

Feedback

Du vil få mundtlig feedback på din 2. samtale snarest efter den afholdte jobsamtale.

icon
Offer_05

Tilbud

Du modtager et skriftligt tilbud, en velkomstpakke og alle onboarding-oplysninger via e-mail og/eller post.

icon
Onboarding_06

Onboarding

Vi bestræber os på at holde kontakten, mens du venter på at starte. Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at din oplevelse bliver så gnidningsfri som muligt. Vi er meget glade for at få dig ombord.

icon
Tip til ansøgning og jobsamtale

Tip til ansøgning og jobsamtale

Ofte stillede spørgsmål

Sp. Hvad sker der med min ansøgning?

A. Du modtager en bekræftelse via e-mail, så snart vi har din ansøgning. Vores rekrutteringsmedarbejdere vil kontakte dig på vigtige tidspunkter i processen for at arrangere samtaler og opdatere dig om forløbet. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Canons rekrutteringsmedarbejder.

Sp. Sponsorerer I visum eller flytning?

A. Nej. Vi forsøger så vidt muligt at forfremme internt eller rekruttere lokalt. Sørg for, at du har det relevante visum samt tilladelser og rettigheder til at arbejde i det land, du søger i, da vores rekrutteringsmedarbejdere vil bede om dokumentation herfor.

Sp. Hvordan holder jeg mig opdateret om fremtidige jobmuligheder hos Canon?

A. Tilmeld dig her, så giver vi dig besked om fremtidige stillinger hos Canon inden for EMEA.

Sp. Hvor kan jeg finde internationale Canon-job uden for EMEA

A. Denne side indeholder oplysninger og karrieremuligheder for Europa, Mellemøsten og Afrika. Hvis du vil have flere oplysninger om karrierer, produkter og supportservices uden for EMEA, kan du besøge Canons officielle hjemmeside i dit land/område, som du kan finde her.

Sp. Hvor kan jeg finde oplysninger om løn og personalegoder?

A. Canon tilbyder lønpolitikker skræddersyet til de lokale markeder i EMEA. Din lokale rekrutteringsmedarbejder eller HR-kontaktperson kan forklare disse oplysninger under din ansøgningsproces.

fullbleed

Søg i vores job

Kom og se, hvor du passer ind


Se vores stillinger