Marketing & PR

Marketing & PR

Gør et exceptionelt brand endnu bedre

Søg i vores job

Hvad vi gør

Tror du, at du kan hjælpe os med at skabe vækst for vores brand? Vi er det team, der udvikler og leverer planer, som både begejstrer vores kunder og medierne. Fra planlægning og udarbejdelse af materiale, der er overbevisende og meningsfuldt via flere kanaler til strategisk udvikling og implementering af digitale strategier – du vil opdage enestående muligheder for at styrke vores brand på nye og spændende måder.

We're proud of what we do

Vi er stolte af, hvad vi gør

Og vi vil gerne fortælle verden om det

Se video

Mød teamet

Oplev de enestående fortællinger bag disse dygtige mennesker.

Marketing Manager - Tracey

Marketing Manager, Tracey

"Jeg er omgivet af ildsjæle. Jeg vil have, at man skal blive inspireret af de kampagner og det kommunikationsmateriale, jeg skaber."

Se video

Business Planning - Evelyn

Business Planning, Evelyn

"Jeg nyder samarbejdet og kontakten mellem de nationale organisationer og vores europæiske hovedkontor. Jeg støtter nu vores europæiske lande i udarbejdelsen af deres handlingsplaner, budgetter og markedsanalyser."

Se video

Kom og arbejd med os

Vi leder efter analytiske mennesker med en passion for at skabe inspirerende budskaber og lancere skarpe kampagner. Som del af Marketing & PR-teamet vil du styrke Canons brand ved at fremme vores services og løsninger samt varetage vores omdømme, og vi hjælper dig med at udvikle din karriere.

Search our Marketing & PR jobs

Søg i vores Marketing & PR-job

Kom og se, hvor du passer ind


Se vores stillinger