digital

Digital

Vi bringer Canon videre gennem enestående digital ekspertise

Søg i vores job

Hvad vi gør

Har du den digitale ekspertise til at bringe vores brand videre? Vores Digital-teams arbejder tæt sammen med Marketing & PR om at udvikle og implementere digitale strategier for markedsføring, ledelse og ekspertise for at gøre vores kommunikation bedre. Uanset om du arbejder med analyse, indholdsstyring, projektledelse eller udvikling, vil du skabe bedre online oplevelser for vores kunder.

Volcano

Innovative tænkere og strategiske hjerner

I det digitale rum

Se video

Mød teamet

Oplev de enestående fortællinger bag disse dygtige mennesker.

Gaurav

E-Commerce Designer, Gaurav

"Vi er ved at blive en mere levende og ungdommelig arbejdsplads […] Der findes ekspertise inden for utroligt mange forskellige områder, men alle er meget interesserede i at vide, hvad du arbejder med."

Se video

Moatez

Digital Marketing, Moatez

"Med skiftet til digitalt er Canon perfekt positioneret til at tage det næste skridt og fortsat være en del af vores kunders liv. Og det er noget, jeg er glad for at være en del af."

Se video

Kom og arbejd med os

Vi ønsker skarpe problemløsere, der vil forbedre vores online kontaktformer og skabe intelligente digitale marketingkampagner. Som en del af det digitale team vil du være med til at udvikle digitale strategier og løsninger, der kan styrke vores brand online, og vi giver dig en fantastisk platform til at udvikle en enestående karriere.

fullbleed

Søg i vores Digital-job

Kom og se, hvor du passer ind


Se vores stillinger