Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Den nemme måde til at tilføje lys til dine billeder med et bounce/sving-flashhoved til alsidig og kreativ belysning, der giver naturlige resultater indendørs.

Køb nu

Gør flot fotografering med flash nemmere end nogensinde

Skab et naturligt look og fornemmelse ved at reflektere lys fra vægge og lofter eller ved at fjernudløse Speedlite EL-100 væk fra kameraet. En nem automatisk metode tager sig af det tekniske, så du kan komme i gang med at bruge flash og tage bedre billeder ved begivenheder og af familie og venner.

Få mere at vide

Canon Speedlite EL-100

Fotografering med flash på den nemme måde

Tilføj nemt lys til optagelser indendørs og udendørs med Speedlite EL-100 – med mere kraft end en indbygget flash og en enkel programvælger, der gør den nem at konfigurere og bruge. Den vandrette og lodrette bounce-funktionalitet giver lysere, men flatterende resultater indendørs og giver dig mulighed for kreativ belysning.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Bliv kreativ

Når du er klar til at prøve noget nyt med din belysning, har Speedlite EL-100 nogle fantastiske funktioner, du kan afprøve. Den har f.eks. stroboskopisk flash til at fryse et motiv i hurtige serier og en synkroniseringsmetode til andet lukkergardin til at fremhæve følelsen af fart. Begge dele er fremragende til optagelse af motiver i bevægelse.

Kompakt og effektiv

Speedlite EL-100 strømforsynes med AA-batterier og vejer kun 190 g, hvilket gør det kompakt og let nok til at tage med til familiesammenkomster og begivenheder og opnå gode resultater. Med et ledetal på 26 og et manuelt zoomhoved kan den justeres for at give optimal spredning af lys.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Bliv trådløs til kreativ belysning

Hvis du ønsker 3-dimensionelle lyseffekter, kan du bruge Speedlite EL-100 som en optisk trådløs afsender til ekstern flashudløsning fra forskellige steder eller bruge den væk fra kameraet som en optisk modtager, der styres fra kompatible EOS-kamerahuse.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

Få mere at vide

Specifikationer

Auto-metode

Til enkel flash-optagelse

Ledetal 26 (ISO 100, m)

Masser af kraft

Bounce-flash

Lodret og vandret justering

Optisk afsender/modtager

Til flash væk fra kameraet

Vægt

190 g

Se alle specifikationer

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Hvad er der i kassen

Speedlite EL-100

Blødt etui

Ministativ

Brugervejledning

Du vil måske også være interesseret i…

Canon Speedlite EL-100
Bedømmelser og anmeldelser