Canon Messenger-taske MS10

Messenger-taske MS10

Denne robuste og smarte messenger-taske kombinerer på diskret vis anvendelighed og mode, så du kan opbevare dit kamera og dine objektiver sikkert - sammen med en tablet, tilbehør og personlige ejendele - med nem adgang, når du er på farten.

Canon Messenger Bag MS10

Fordele

  • Ægte Canon messenger-taske - smart og diskret
  • Opbevar dit kameraudstyr sikkert med nem adgang
  • Fleksible interne rumadskillere giver dig mulighed for at tage det med, du har behov for
  • Stærkt og holdbart design
  • Nem at transportere med en justerbar skulderrem

Funktioner

Kig nærmere på Canon Messenger-taske MS10

Smart og diskret


Denne officielle Canon messenger-taske har et diskret design med en moderigtig grå finish, et diskret sort relief på sort baggrund af Canons logo samt rødt Canon-interiør. Derudover er det i høj kvalitet og har en anvendelighed, du kan stole på.

Sikker opbevaring, nem adgang


Du kan sikkert opbevare og transportere dit kameraudstyr, takket være et design med adskilte og polstrede rum og lynlås til hovedrummet. To magnetiske spænder holder tasken lukket på praktisk vis, men giver også mulighed for hurtig og nem adgang til dit udstyr, så du ikke går glip af et billede.

Fremragende til en dags fotografering


Du kan tage alt det med, du har brug for takket være særlige rum til ét kamera og to objektiver samt en tablet. Et indvendigt hovedrum med lynlås og polstrede, justerbare rumadskillere, giver plads og fleksibilitet til dit udstyr. Desuden er der eksterne lommer til personlige ejendele og kameratilbehør.

Robust og holdbar


Denne robuste, pålidelige og vandafvisende gadetaske er lavet af særdeles holdbare og grundigt testede materialer i høj kvalitet og har en holdbar finish og robuste lukninger.

Komfortabel at bære


En stærk, robust skulderrem med et spænde, der nemt kan justeres, sikrer maksimal komfort, når du skal transportere en fyldt taske, når du er på farten.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Messenger-taske MS10, dets funktioner og hvad det kan.