CANON STREAMINGSÆT

Sådan konfigurerer du dit Canon-kamera til live-streaming!

Canon Camera

Konfigurér dit Canon-kamera som webkamera til live-streaming. Gør dit EOS eller PowerShot til et gaming-kamera. Brug HDMI-til-USB-videooptagelsesenheden til at gå live i HD fra din computer. Canons HDMI-streamingsæt har alt, hvad du behøver for at få forbindelse til dine venner og følgere online.

Konfigurér dine HDMI-streamingsæt

Canon-kamerastreamingsæt fungerer perfekt med populære videokonference- og live-streaming-platforme. Alt hvad du skal gøre er at læse den nemme og enkle trinvise vejledning nedenfor om, hvordan du konfigurerer dine HDMI-streamingsæt.

Konfiguration af dine HDMI-streamingsæt trin for trin – trin et:

Indsæt DC-kobleren, tilslut vekselstrømsadapteren, og tilslut dit kamera til lysnettet. PowerShot G7 X Mark III og visse andre kameraer kan strømforsynes ved at bruge Canon PD-E1 eller en tilsvarende USB PD-kompatibel strømforsyning. Det giver dig mulighed for at bruge dit kamera i lang tid ad gangen.

Trin to:

Tænd kameraet.

Trin tre:

Sæt dit kamera til filmfunktion, og skift til auto-metode. Gå til HDMI-informationsskærmmenuen, og deaktiver informationsskærmen. Baseret på dine præferencer og kompatibilitet med HDMI-videooptagelsesenheder kan du streame i 4K eller Full HD.*

Canon streamingsæt

Trin fire:

Sæt HDMI-kablet i dit kamera, og slut den anden ende af kablet til HDMI-til-USB-videooptagelsesenheden. Tilslut videooptagelsesenheden til en USB-port på din computer.

Canon streamingsæt

Trin fem:

Nu skal du konfigurere kameraet på stativet, og rette det mod dig selv.

Sørg for at vælge HDMI-videooptagelsesenheden i dine indstillinger for live-streaming-software, og gå live med dit Canon-kamera.

HDMI-sættene giver dig mulighed for at bruge den indbyggede mikrofon eller den eksterne mikrofon på kameraet til at få lyd.

Canon streamingsæt

Canon streamingsæt

Opgrader dit nuværende webcam med de nye Canon-kamerasæt til streaming for forbedret billedkvalitet.

 • Live-streamingsæt

  EOS M50 Mark II Interchangeable Lens Streaming Kit

  Til gamere, indholdsskabere eller live-streamere har EOS M50 Mark II HDMI-sættet alt, hvad du behøver for at gå live.
 • Live-streamingsæt

  EOS M200 Interchangeable Lens Streaming Kit

  EOS M200 HDMI-sættet er en prisbillig løsning til alle, der kommer i gang med live-streaming.
 • Live-streamingsæt

  Powershot G7 X Mark III Compact Lens Streaming Kit

  Med G7 X Mark III HDMI-sættet kan du vælge mellem PD-E1 for ubegrænset streaming eller batteridrevet på farten.

Har du brug for hjælp?

USB- og HDMI-streamingsæt fungerer med udvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for at gøre det nemmere, har vi oprettet en købsguide, så du kan finde det Canon-kamera, der passer til dig.
G7X MK III Vlogging

UDVALGT PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideel til vloggere, livestreamere, videokonferencer og bloggere. Et tilsluttet kamera, der optager enestående video og billeder, dine følgere vil elske.

Betagende video, som dit publikum vil elske

Fang landskaber i 4K-klarhed. Optag sport i slowmotion med hurtige billedhastigheder på op til 120 fps. Tilslut en ekstern mikrofon for at få krystalklar lydoptagelse til dine rejsevlogs. Livestream i fantastisk kvalitet, mens du gamer, og opgradér dit webkamera til dine forretningsvideokonferenceopkald. Mulighederne med PowerShot G7 X Mark III er uendelige.

G7X MK III Vlogging

Du er måske også interesseret i…

Oplev Canons udvalg af kameraer og software, der hjælper dig med at bevare forbindelsen.

 1. Bemærk, at nogle enheder kan blive overophedet, hvis du streamer i 4K i længere tid ad gangen.