sharp image low light
alt text goes here

Præcisionsfokusering

Uanset om du optager studieportrætter ved brug af Live View, eller om du bruger søgeren til at holde udkig efter et afgørende øjeblik, fokuserer EOS 6D Mark II hurtigt og præcist, så du får knivskarpe resultater.

focus in low light

Fokusér let og enkelt, selv i svagt lys

Hvert af EOS 6D Mark II-kameraets 45 Af-punkter er af krydstypen, hvilket giver ekstra følsomhed og nøjagtighed. Et dobbelt punkt af krydstypen i midten fokuserer præcist selv i måneskin (-3 EV), så du kan være sikker på, at skarpheden opretholdes, når det virkelig gælder.

Følsomheden gør også autofokus muligt (op til 27 punkter) med maksimal blænde ned til f/8, hvilket er nyttigt, når du f.eks. bruger supertelefotoobjektiver med telekonverter.

45-punkts fokusering med bredt område og kontinuerlig optagelse med 6,5 billeder/sek.

EOS 6D Mark II-kameraets 45 AF-punkter af krydstypen er spredt ud over hele søgeren i et bredt område og fokuserer med knivskarp præcision. Hold motiver i bevægelse skarpe, når du dækker begivenheder med mange mennesker eller scener fyldt med action, selv ved optagelse med 6,5 billeder/sek.

canon wide area focusing

Hurtig fokusering også med Live View

Når du tager billeder i Live View ved hjælp af EOS 6D Mark II-kameraets skærm, der kan vippes og drejes, fokuserer Dual Pixel CMOS AF med enestående hastighed og præcision. Tryk for at vælge et motiv, som følges og holdes i skarp fokus, når det bevæger sig rundt på billedet.

fast focusing shooting in live view