The Full Frame Advantage
alt text goes here

Fordelen ved fullframe

Med en 26,2 Megapixel fullframe CMOS-sensor og DIGIC 7-billedprocessor er EOS 6D Mark II bygget til at levere professionelle resultater.

Dynamikområde

EOS 6D Mark II-kameraets seneste CMOS-sensor giver et bredt dynamikområde, hvor detaljerne bevares i højlysområder og mørke skygger og giver et autentisk udseende. Generøst eksponeringsrum giver dig mulighed for at gøre mere med dine filer i efterbehandlingen.

Minimal støj i mørke omgivelser

Billeder taget i mørke omgivelser har et minimalt støjniveau og stor klarhed. Arbejd med en maksimal følsomhed på ISO 40000 (udvides til ISO 102400). EOS 6D Mark II-kameraets CMOS-sensor fanger så meget lys som muligt, og dets DIGIC 7-processor minimerer forstyrrelser som digital støj.

En ny standard for billedbehandling

Indbygget korrektion af objektivabberation forbedrer den optiske ydeevne ved at kompensere for faktorer som diffraktion, forvrængning og kromatisk aberration. Resultatet er et billede, der er tydeligt bedre direkte fra kameraet.

Next level image processing
Powerful portraits

Stærke portrætter

Fullframe EOS 6D Mark II-kameraet producerer naturligt lavere dybdeskarphed end kameraer med mindre sensorer, hvilket gør det til et fremragende værktøj til professionel portrætfotografering. Isolér et knivskarpt motiv mod en blødere baggrund, og prøv at optage med unikke objektiver med stor blænde, som f.eks. EF 85mm f/1.2L II USM, for meget korte fokuseffekter.