bridge camera photography

Bridge-kameraer

Optag alt fra landskaber i ultravidvinkel til dyreliv i ekstremt teleobjektiv med enestående klarhed.

Indfang alle detaljer med effektiv zoom

Du kan regne med den bedste ydeevne, både i vidvinkel og ved maksimal zoom, med nogle af de mindste og mest effektive optiske zoomobjektiver. Intelligent IS garanterer optimale resultater, uanset om du optager i svagt lys, eller når du er på farten.

powerful bridge camera zoom

Betagende detaljer, kreativ frihed: Få mere at vide om Canons 4K-udvalg

Få mere at vide

powerful zoom lenses

Følg dit motiv under zoom

Dyreliv og sportsstjerner holder sig sjældent i ro, men med hjælp til zoomindramning kan du stadig følge dem. Tryk på en knap, og kameraet zoomer hurtigt ud, så du kan finde motivet igen. Kameraet zoomer ind igen, så snart du slipper knappen.

Se video

Tag kontrollen let og enkelt

Udforsk din fotoentusiasme ved at vælge dine egne indstillinger for forskellige parametre som f.eks. blænde, lukkertid, hvidbalance og ISO. Brug avancerede manuelle filmfunktioner for at tage kontrollen under optagelse af video.

zoom framing assist

Optag længere og mere bekvemt

Optagelse med høj optisk zoom kræver større stabilitet. Derfor har vi kombineret omfattende research og Canons erfaring fra vores EOS DSLR-kameraer for at skabe ergonomiske greb, som hjælper dig med at optage bekvemt i længere tid.

high optical zoom

Det er nemt at dele og optage med Wi-Fi

Wi-Fi med Dynamic NFC giver dig mulighed for tilslutning og deling til kompatible mobile enheder med et enkelt tryk. Tag flotte dyrefotos eller selfies med trådløs fjernoptagelse via Canon Camera Connect-appen.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Udvid din kreativitet

Løft din kreativitet til nye højder med et omfattende udvalg af tilbehør, herunder en elektronisk søger med høj opløsning og EOS Speedlite-flashenheder.

Nyd friheden ved at rejse let

Med et digitalt spejlreflekskamera skal du tage alle disse objektiver med dig for at få glæde af de samme zoommuligheder, som du får med et kompakt Canon bridge-kamera.

light travel camera

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.

Tilmeld dig nu

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle kameraer.