ARTIKEL

Canon bliver eneforhandler af web-2-print-løsningen Pressero

Canon bliver eneforhandler af web-2-print-løsningen Pressero

Canon bliver eneforhandler af online webshop-løsningen, Pressero, udviklet af Aleyant. Løsningen gør Canon i stand til at tilbyde sine printkunder en brugervenlig cloudbaseret webshop, som kan skræddersyes til den enkelte virksomhed. 
 
Canon Danmark kan annoncere, at de er eneforhandler af webshop-løsningen Pressero i Danmark. Med denne aftale bliver Canon i stand til at tilbyde printkunder en stærk cloudbaseret webløsning og dermed hjælpe deres kunder med at være endnu mere konkurrencedygtige og synlige på deres markeder.
 
”Grunden til, vi har valgt at blive forhandler af Pressero er, at vi kan se, det er et system, som er gennemtestet og har været meget succesfuldt på andre markeder, og med denne løsning kan vi tilbyde kunderne en skræddersyet, cloudbaseret, brugervenlig og fleksibel løsning. Mulighederne for kunden i Pressero er enorme, men løsningen kan skaleres op og ned, så det er relevant for alle virksomheder. Det hele naturligvis med et dansk interface”, forklarer Hans Dalmeijer, Pro Print Product Marketing Manager fra Canon Danmark.
 
Pressero er fuldt integrerbar med Canons løsninger, og er en software med stor fokus på fleksibilitet og er derfor også fuldt integrerbar med andre softwareprodukter fra Canon, f.eks. PRISMA-produkter, og andre løsninger fra både Canon og andre producenter.

Pressero interface

Gennemsigtighed og skræddersyet front-end

Udover fleksibilitet er en af Presseros nøgletermer gennemsigtighed. Softwaren er bygget op med en meget stor prisgennemsigtighed for slutbrugeren. Slutbrugeren kan let op- og nedskalere sin ordre og nemt se, hvad der betales for. Det giver en god oplevelse for slutbrugeren og opbygger en vigtig tillid mellem virksomheden og slutbrugeren. Desuden gør gennemsigtigheden det let at vedligeholde prisstrukturen og opbygge en solid prismatrix, på en let og brugervenlig måde. Pressero supporterer naturligvis alle de gængse betalingsformer. Med det voksende udbud af løsninger er brugervenligheden alfa omega og her leverer Pressero også. BRUGERVENLIGHED ER EN AF PRESSEROS MÆRKESAGER. MED DEN FULDT SKRÆDDERSYEDE FRONT-END KAN DEN ENKELTE VIRKSOMHED SAMMENSÆTTE PRÆCIS DEN WEBSHOP, DE VIL HAVE, SOM PASSER LIGE TIL DERES SLUTBRUGER. PRESSERO KAN ENDDA SKRÆDDERSYES HELT NED TIL DEN ENKELTE BRUGER, SOM MED LOGIN FÅR ADGANG TIL SIN HELT PERSONLIGE WEBSHOP, MED UNIKKE PRISER, LAYOUT OG PRODUKTER.

Hans Dalmeijer
Produktchef, Canon Danmark

Nye tendenser i printbranchen

Samarbejdet med Pressero adresserer de nyeste tendenser i printbranchen. ”Med en udvikling, der giver printleverandørerne flere, men mindre jobs er det nødvendigt med automatisering og en lav opstartsomkostning på jobbene for at være konkurrencedygtig. Det hjælper Pressero med”, fortæller Hans Dalmeijer fra Canon Danmark.
 
"Vi har allerede fået en meget positiv respons fra vores danske kunder, og de første ordrer er allerede tegnet, og de første kunder er på til at gå live – det beviser bare behovet for en professionel, fleksibel og cloudbaseret web-2-print-løsning”, udtaler Softwareansvarlig for Pro Print, Benny Duus.
 
For yderligere information om Canons samarbejde med Pressero kontakt Hans Dalmeijer på hans.dalmeijer@canon.dk. Ønskes produktet demonstreret eller ønskes uddybning af integrationsmuligheder kontakt Benny Duus på benny.duus@canon.dk.

Find ud af, hvordan Pressero kan blive implementeret i din virksomhed.

Tal med vores team