ARTIKEL

Ny Arizona flatbed LED-printer: Produktiv og effektiv

Vores nye serie af Océ Arizona 1300 flatbedprintere, der hærder med LED, er perfekt til produktion af skilte og andet grafisk displaymateriale.

Océ Arizona 1300 serien


Nye løsninger til maksimal produktivitet

Den nye Océ Arizona 1300 serie er især velegnet til kunder med et årligt printbehov på op til 15,000 m² og tilbyder printhastigheder på op til 52.8 m² I timen. I alt er der tale om 6 nye modeller, der alle byder på et helt nyt produktdesign, som både gør dem nemmere at betjene og mere pålidelige. Der er tale om 3 GT-modeller - Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT og 1380 GT - med et printareal på 1.25 x 2.5 meter samt 3 XT-modeller - Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT og 1380 XT - med et printareal på 2.5 x 3.08 meter.

De 6 modeller er udviklet med henblik på at opfylde behovene hos de kunder, der er parate til at opgradere deres første flatbed- eller hybridprinter og som både ønsker en mere effektiv produktionsplatform med maksimal driftstid og højere grad af fleksibilitet med henblik på at kunne benytte en bredere palet af såvel medier som applikationer.

Océ Arizona 1300 flatbed LED-printer


De første Océ flatbedprintere, som leveres med LED-hærdning

Netop med henblik på at maksimere driftstiden er Arizona 1300 modellerne de første Océ flatbedprintere, som leveres med LED-hærdning. Det giver kunderne mulighed for at printe direkte fra standby mode uden at skulle vente på, New at UV-lamperne varmes op.

Desuden kan nævnes, at de nye modeller ligeledes er de første Canon flatbedprodukter, der rummer Océ Remote Service for maksimal driftstid og løbende teknisk support. Med dette værktøj er kunderne bedre i stand til at overvåge såvel forbrugsstoffer som printmængde, hvilket gør det muligt at udforme skræddersyede servicekontrakter, der helt specifikt bygger på den enkelte kundes behov.Vores flatbed kunder møder dagligt de samme to udfordringer - nemlig behovet for at kunne øge produktiviteten og behovet for at kunne øge deres indtjening ved at kunne tilbyde nye former for print.

Udviklet til ethvert applikationsbehov

LED hærdningsteknologien i Océ Arizona 1300 serien giver alle printudbydere mulighed for at arbejde med et bredere sortiment af printapplikationer på næsten enhver tænkelig form for såvel faste som fleksible medier, herunder krævende medier såsom canvas, træ, fliser eller glas. Det LED UV-blæk, der benyttes i de nye printermodeller, er UL GREENGUARD Gold certificeret, hvilket betyder, at print helt sikkert og uden nogen form for sundhedsfare kan benyttes indendørs. Det vil sige også på både skoler, hospitaler og i detailhandelen.

Canon er den eneste leverandør af flatbedprintere, der kan tilbyde såvel konventionel hærdning som LED hærdning med henblik på at tilbyde kunderne maksimal fleksibilitet. Sammen med eksempelvis Light Cyan (LC), Light Magenta (LM), lak samt hvidt blæk, der kan fås som tilbehør, er de nye flatbedprintere klar til at understøtte kunderne i ønsket om at kunne tilføre merværdi til et printjob, lige som maksimal printkvalitet kan sikres, også når det gælder print af kritiske foto- eller kunstopgaver.

Fra ét enkelt produkt til en hel portefølje

“Vores flatbed kunder møder dagligt de samme to udfordringer - nemlig behovet for at kunne øge produktiviteten og behovet for at kunne øge deres indtjening ved at kunne tilbyde nye former for print. Med lanceringen af den nye Océ Arizona 1300 serie forbedrer vi helt klart muligheden for at opfylde disse behov i én og same printer. 

Vi glæder os til at levere de nye modeller, der er med til at understrege vores transformation fra en producent med kun et enkelt flatbedprodukt i 2007 til en leverandør af en hel portefølje af flatbedløsninger”, siger Hans Dalmeijer produktchef hos Canon Danmark.

Skrevet af Hans Dalmeijer
Produktchef, Canon Danmark


Se mereFå mere at vide om den nye Océ Arizona 1300 serie.

Tal med vores team