Wide range of lens options
alt text goes here

Bredt udvalg af objektiver

Brug Canons Full Frame-objektiver med EF-fatning for at drage fordel af Dual Pixel CMOS-autofokus. Modeller med PL-fatning og B4 (kræver en EF/PL til B4-adapter) giver desuden et stort udvalg af objektiver med Canons enestående billedkvalitet.

Canon EF-fatning med Cinema Lock

Optag med Full Frame-objektiver med EF-fatning, som giver en fremragende driftssikkerhed og brugervenlighed med enestående optisk ydeevne i et uovertruffent udvalg af brændvidder.

EF Cinema Lock giver en stabil fatning, hvilket er ideelt, når du bruger objektiver med lang brændvidde, samtidig med at alle fordelene ved EF-fatningssystemet bevares.

Canon EF mount with Cinema Lock

Korrigering for mørke hjørner

Få fuldt udbytte af objektivoplysninger, der videregives til kamerahuset, til automatisk korrektion af lysniveauer i hjørner for at kompensere for objektivets egenskaber. Især nyttigt til vidvinkelobjektiver, da dette giver billedet et mere naturligt udseende.

Peripheral illumination correction

Korrigering af kromatisk aberration

Dette korrigerer farvede kanter (kromatisk aberration) i de perifere områder af skærmen, som skyldes forskellen i brydningsforhold for forskellige bølgelængder.

Se understøttede objektiver i Ofte stillede spørgsmål på servicesiden.

Få mere at vide

Chromatic aberration correction

PL-fatning

EOS C700 FF fås også med en PL-fatning, der understøtter Cooke/i Technology med kompatible objektiver. En fatningsudskiftningsservice er tilgængelig for at konvertere EF til PL/PL til EF.

PL mount

Broadcast-konfiguration

Brug Super 16mm-sensormetoden med MO-4E/MO-4P B4-objektivadapter til broadcast-objektiver og 12-bens tilslutning for at give mulighed for fjernbetjening af iris samt optagelse af data om fokus, zoom og iris-/blændeposition. Strømforsyning til grebet er også muligt via understøttelse af det 12-benede objektivstik.

Broadcast configuration

Se andre fordele