Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Nøjagtig og pålidelig autofokus

Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi giver imponerende AF-sporing over 80 % af billedrammen både vandret og lodret med valg og betjening på touchscreen'en.

Dual Pixel CMOS AF-teknologi

EOS C200 indeholder Canons specialudviklede autofokusteknologi, der bruger to fotodioder pr. pixel til at producere to uafhængige billeder, hvilket giver en AF med fasedetektering for jævn, hurtig og præcis autofokus.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Nemt at vælge fokuspunkt på touchscreen

Canons 4" LCD-touchscreen giver hurtig og intuitiv betjening og overvågning og giver fotografen fuld kontrol. Tryk på motivet i billedet og fokusér.

Face Detection

EOS C200 Dual Pixel CMOS AF-systemet har to ansigtssporingsprogrammer, der automatisk kan registrere og spore et valgt ansigt inden for billedet, eller prioritere det over et fokuspunkt, der er valgt på forhånd.

Face Detection

Kontinuerlig autofokuseret motivsporing

EOS C200 Dual Pixel CMOS AF-systemet kan automatisk registrere et markeret motiv for at sikre, at fokus bevares, når motivet bevæger sig.

Picture of a group of people on a boat

Dual Pixel Focus Guide

4K-billeder kan være hårde, når det gælder manuel fokusering. Canons Dual Pixel Focus Guide-funktionen giver brugerne mulighed for manuelt at holde og styre vigtig fokus ved at tilføje for-/bagfokusindikatorerne til det valgte fokuspunkt. Det sikrer, at fokusretning og afvigelse er tydelig.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Justering af autofokus

Canon har føjet en ny menufunktion til autofokusjusteringen, som giver brugeren mulighed for at definere hastighed og følsomhed for AF, hvilket giver større fleksibilitet og kontrol.

Se andre fordele