PhotoStitch

Bemærk, at PhotoStitch nu også er tilgængelig som en del af ImageBrowser EX.

PhotoStitch giver dig mulighed for at vælge flere fotos af et stort motiv og let flette dem sammen til ét panoramabillede. Dette værktøj er særlig nyttigt ved oprettelse af liggende billeder, der er for store til at indfanges på kameraet.

PhotoStitch er omfattet af den oprindelige softwareopsætning til dit Canon-kamera.