My Image Garden

My Image Garden er et praktisk program, der giver dig mulighed for nemt at organisere og printe dine fotos. Installation af My Image Garden er valgfrit, men det anbefales for at få mest muligt ud af dit PIXMA-printer.

Dine fotos bliver automatisk organiseret på en kalender baseret på dato for optagelse. Hvis du konfigurerer ansigtsgenkendelse, vil My Image Garden automatisk finde alle fotos på din computer og inddele dem efter personerne på billedet. Med My Image Garden kan du nemt oprette og printe fotokollager, kort og kalendere ved hjælp af de medfølgende skabeloner. Du kan også printe direkte på printbare diske ved hjælp af Direct Disc Print-funktionen.

Du har måske også brug for ...

Contact Us

Kontakt os

Kontakt os for at få telefon- eller e-mailsupport

Register your product

Canon ID

Registrér dit produkt, og administrér din Canon ID-konto

Locate A Repair Centre

Reparation

Find et servicecenter, og find andre nyttige oplysninger om vores reparationsproces