EOS Utility

EOS Utility gør det nemt at overføre billeder fra dit EOS-kamera til din computer. Du kan overføre alle billeder på én gang eller vælge individuelle billeder til overførsel. Det kan også nemt integreres med Digital Photo Professional og ImageBrowser EX.

EOS Utility giver dig også mulighed for at fjernbetjene kameraet fra en computer enten med et USB-kabel, via Wi-Fi, hvis kameraet har det, eller via en separat Wireless File Transmitter (undtagen EOS M).

EOS Utility er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit EOS-kamera.