Scannere - Understøttelse

CanoScan Range

Download drivere, software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding

Vælg din Canoscan-scanner, CanoScan LiDE-scanner eller anden scannermodel nedenfor for at få adgang til de seneste downloads, herunder software, vejledninger, drivere eller firmware. Du kan også få vist vores Ofte stillede spørgsmål (FAQ) og vigtige informationer om din scanner.