IXUS - Support

Download drivere, software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding

Vælg dit IXUS-kamera nedenfor for at få adgang til de seneste downloads, herunder software, manualer, drivere eller firmware. Du kan også få vist vores Ofte stillede spørgsmål (FAQ) og vigtige informationer om dit IXUS-produkt.

Når du er på din produktside, kan du bruge fanerne til at navigere mellem de forskellige indholdstyper.

Feedback