CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro er et scanningsprogram, der fungerer sammen med Canon imageFORMULA-dokumentscannere via deres TWAIN-driver. De brugervenlige paneler og kommandoer giver en enkel og intuitiv scanningsoplevelse. Softwaren indeholder to scanningsmetoder, der kan opfylde forskellige behov, og dens funktioner gør det muligt hurtigt at organisere en samling dokumenter og scanne med optimal billedkvalitet. Denne software indeholder stregkodegenkendelse og OCR-teknologi, der gør det muligt at oprette søgbare og redigerbare filer. Filer kan gemmes, sendes via e-mail eller uploades til cloud-tjenester.

CaptureOnTouch Pro understøtter Windows.

Registrér dit produkt, og administrér din Canon-konto

Undersøgelse