Accurate and reliable autofocus

XF705

Nøjagtig og pålidelig autofokus

Dual Pixel CMOS AF – Sådan fungerer det

Dual Pixel CMOS AF er en teknologi til sensorbaseret autofokus (AF) med fasedetektering, som er konstrueret til at give jævn, højtydende fokussporing og hurtig autofokusering. Det er en unik teknologi udviklet af Canon, der anvender to fotodioder pr. pixel til autofokus og kombinerer dem til videooptagelse. Dette gør det muligt at opretholde præcist fokus selv ved motiver i bevægelse, hvilket er afgørende for 4K UHD-optagelser, og det gør det mere effektivt for solofotografen at optage.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Touch-betjening og motivsporing

XF705's 4" touchscreen giver dig mulighed for at vælge fokuspunkt på mere end 80 % lodret/vandret på billedområdet. Et valgt objekt i billedet bliver sporet, når det bevæger sig i det.

Touchscreen control and object tracking

Ansigtsgenkendelse og sporing

Face Detection AF kan spore en persons ansigt i billedet og bevare fokus på dem.

Face Detection and tracking

Dual Pixel Focus Guide

Giver en grafisk vejledning, der viser afvigelser mellem front-/baggrundsfokus: Rektanglet lyser grønt, når motivet er i fokus, hvilket giver fuld kontrol over et manuelt pull focus eller hjælper med at bevare et vigtigt fokus.

Dual Pixel Focus Guide

Justering af autofokus

En menufunktion til justering af autofokus er tilgængelig og giver brugeren mulighed for at definere AF's hastighed og følsomhed med større fleksibilitet og kontrol.

Opdag andre fordele

Relaterede produkter