alt text goes here

Mød bryllupsfotografen
Petri Mast

JEG SKAL BARE LEVERE – HVER GANG!

Den finske bryllupsfotograf Petri Mast begyndte at fotografere bryllupper i 2006 og regnes i dag blandt Finlands bedste fotografer. Hos Petri er der ikke plads til fejl – Han dokumenterer trods alt mange pars vigtigste dag i deres liv. Han drives af historien bag parret og ønsker at skabe minder gennem billederne, som tager bruden og gommen tilbage til den helt særlige dag. Selv 10 år efter!

HVORDAN FINDER MAN DET RIGTIGE STED – PÅ INGEN TID

For Petri er det til enhver tid vigtigt at finde den rette location. Selv når tiden er begrænset. Petri foretrækker at arbejde med bare to objektiver, og derfor skal optagelsesstederne passe til hans objektiver, hvis han skal kunne skyde fremragende billeder.

Wedding couple shot

BRUG AF SOCIALE MEDIER TIL AT FINDE NYE JOBS

Petri bruger omkring 15-20 minuter hver dag på sociale medier. For ham er dette en mulighed for at styrke hans forretning og skabe nye relationer.

Photographer taking a picture

DU SKAL UDVIKLE DIG HELE TIDEN FOR AT OPNÅ SUCCES

Petri tænker hele tiden på det næste skridt. Hvordan kan han tilbyde flere services i sine bryllupspakker – så han også kan øge omsætningen? For Petri spiller de sociale medier en meget vigtig rolle, og det er noget, han virkelig har lært at prioritere.

Woman trying on wedding dress

JEG ELSKER AT FORTÆLLE HISTORIEN OM PARRET

Et positivt bryllupspar giver mig rigtig meget energi. Derfor føles det helt rigtigt for mig at være bryllupsfotograf.

Læs mere om Petri Mast
Photographer with a Canon camera in hand

GÅ EFTER PERFEKTION

EOS 5D Mark IV er skabt til at indfange hvert eneste øjeblik. Det er et omhyggeligt allround-kamera, der formår at fange hver eneste nuance, farve og detalje. EOS 5D Mark IV-kameraet har en fullframe CMOS-sensor med 30,4 Megapixel og optager video i 4K 30p og 60p i Full HD. Kameraet har bl.a. et avanceret autofokussystem og lysmåling, som kan fange øjeblikke, idet de sker, selv når lyset driller.

Læs mere
Canon EOS 5D Mark IV

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig CPN-nyhedsbrevet, og få inspiration, artikler, tips og tricks direkte i din indbakke. CPN står for Canon Professional Network – et fællesskab til dig, der gerne vil løfte din fotografering til det næste niveau.

Tilmeld dig her