Beregnermetode til samlede ejeromkostninger

Find ud af, hvordan vi beregner de samlede ejeromkostninger for din Canon-printer.

TCO-beregner

De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på de oprindelige købsomkostninger til hardware plus omkostningerne til blæk eller toner over en fast periode (se nedenfor for betingelser). Bemærk, at ekstra variable omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger, herunder, men ikke begrænset til, andre forbrugsstoffer, blæk- og tonerpakker, højtydende blæk- og tonerpakker, service, strømforbrug og reservedele.

De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på følgende beregning: [Gennemsnitlig pris pr. farveside x farveprintvolumen - minus sider fra medfølgende blæk-/toner] plus [Gennemsnitlig pris pr. side i sort/hvid x printvolumen i sort/hvid - minus sider fra medfølgende blæk/toner] plus [hardwareomkostninger] plus [omkostninger for vedligeholdelsespatron (kun til MAXIFY GX-modeller)].

Sammenligningsmodellerne til besparelserne i de samlede ejeromkostninger omfatter udvalgte modeller fra de 10 bedst sælgende farvelaserprintere og de 10 bedst sælgende inkjet-printere i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data 1. kv. 2020 - 3. kv. 2020). Den gennemsnitlige salgspris (ASP) for printerne i din lokale valuta blev indhentet fra IDC EMEA Hardcopy Tracker (data kv. 1, 2020 – kv. 3, 2020) og prisen på forbrugsvarer fra producentens officielle websider den 2. februar 2021.

Hardware og forbrugsstoffer til Canon MAXIFY GX7000-, GX6000-, GX5000-, GX4000- og GX3000-serien er inkluderet og udelukkende til dette TCO-beregningsformål ved hjælp af den vejledende udsalgspris ("RRP"), som omfatter moms.

Moms er inkluderet, men bemærk, at leveringsgebyrer ikke er inkluderet i prisberegningerne. Priserne kan ændres på grund af markedsforholdene.

Printomkostningerne er baseret på brug af de standardindstillinger, der anvendes på både Canon-printere og konkurrerende printere. Dette er i overensstemmelse med de testbetingelser, der anvendes i ISO/IEC-udbyttetest for den relevante kategori.

Prisen pr. side blev beregnet ud fra forbrugsstofsprisen som angivet på producentens websider divideret med producentens offentliggjorte udbytte, der officielt er oplyst i offentligt tilgængelige oplysninger. Prisen pr. side er baseret på den printsimulering af testmønstre, der er angivet i ISO/IEC24712 for inkjet-printere og ISO/IEC 19798 for farvelaserprintere.

Alle producenters specifikationer og ydelsesdata er blevet indsamlet fra offentligt tilgængelige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, producentens egne brochurer og websider. Canons og konkurrenternes toner- og blækkapacitet er taget fra producentens offentliggjorte specifikationer.

Med henblik på en rimelig sammenligning og nøjagtig datarapportering blev dataene for forbrugsstoffernes ydelse taget fra den højeste standardmængde af forbrugsstoffer, der var tilgængelig på udgivelsestidspunktet, og som er blevet fastlagt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen omfatter ikke kombipakker, XL og multipakker. Disse data er offentligt tilgængelige.

Har du brug for support til din enhed?