Beregnermetode til samlede ejeromkostninger

Find ud af, hvordan vi beregner de samlede ejeromkostninger for din Canon-printer.

TCO-beregner

De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på de oprindelige købsomkostninger for hardware plus omkostninger til blæk eller toner over en bestemt periode (se nedenfor for betingelser). Bemærk, at yderligere variable omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger, herunder, men ikke begrænset til, andre forbrugsstoffer, blæk- og tonerbundter, højtydende blæk- og tonerpakker, servicering, strømforbrug og reservedele.

De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på følgende beregning: [Gennemsnitlig farve CPP x farveudskriftsvolumen - minus bundtede blæk- / tonersider] plus [Gennemsnitlig mono CPP x monoudskriftsvolumen - minus bundtede blæk- / tonersider] plus [omkostninger til hardware] plus [kun omkostninger ved vedligeholdelsespatron til MAXIFY GX-modeller].

Sammenligningsmodellerne i de samlede ejeromkostninger omfatter de 10 bedst sælgende farvelaserprintere og de 10 bedst sælgende inkjetprintere ifølge IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020). Printernes gennemsnitlige salgspris (ASP) i EUR (€) blev hentet fra IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020) og prisen på forbrugsvarer fra producentens officielle websteder den 2. februar 2021.

Canon MAXIFY GX7000-serien og Canon MAXIFY GX6000-serien hardware og forbrugsvarer er blevet inkluderet, og med det ene formål med denne TCO Calculator ved hjælp af den anbefalede udsalgspris ("RRP"), som omfatter vat.

VAT er inkluderet, men bemærk, at leveringsgebyrer ikke er inkluderet i prisberegningerne. Priserne kan ændres på grund af markedsvilkårene.

Udskrivningsomkostninger er baseret på brug af de standardindstillinger, der bruges på både Canon-printere og konkurrenters printere. Dette er i overensstemmelse med de testbetingelser, der anvendes i ISO/IEC-udbyttetesten for den relevante kategori.

Omkostningerne pr. side blev beregnet ud fra den forbrugspris, der er angivet på producentens websteder, divideret med producenternes offentliggjorte udbytte, der officielt blev offentliggjort i offentligt tilgængelige oplysninger. Prisen pr. side er baseret på printsimulering af testmønstre i ISO/IEC24712 for inkjetprintere og ISO/IEC 19798 for farvelaserprinter.

Alle producenters specifikationer og ydelsesdata er blevet indsamlet fra offentligt tilgængelige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, til producenternes egne brochurer og websteder. Canon og konkurrenter toner og blæk udbytter er taget fra producenterne offentliggjort specifications.

Med henblik på en rimelig sammenligning og nøjagtig datarapportering blev oplysningerne om forbrugsstoffernes udbytte taget fra de højeste standardgiver- eller blækudbyttematerialer, der var til rådighed på tidspunktet for offentliggørelsen, og som er fastlagt i overensstemmelse med ISO-standarderne. Sammenligningen udelukker kombinationspakker, XL og multipacks. Disse data er offentligt tilgængelige.