Genuine Canon Consumables Hero

Originale Canon-forbrugsstoffer

Blæk, der helt enkelt er bedre

Originalt Canon-blæk er designet til at fungere perfekt sammen med din Canon-printer for at sikre en ensartet høj kvalitet, driftssikker ydeevne og fremragende værdi for hvert eneste print.

Har du brug for hjælp til at finde blæk?

Find det bedste blæk, toner eller papir til din Canon-printer.

Få mere at vide

Need help finding ink?

Original Canon-blæk

Køb original blæk

Print More

Print mere

Fremstiller i gennemsnit 35 % flere print i høj kvalitet end ikke-originale patroner*

More reliable prints

Mere driftssikre print

100 % driftssikker, så du kan printe med mindre stress, fordi de ikke går i stykker, lækker eller svigter*

More consistent prints

Flere ensartede print

Print i ensartet kvalitet 100 % af tiden, ingen besynderlige streger eller striber på nogen print*

Print mere


Med originalt Canon-blæk kan du i gennemsnit fremstille 35 % mere print i høj kvalitet end ikke-originale patroner*. Du behøver ikke udskifte dine blækpatroner så ofte og kan nyde fremragende værdi for pengene.

Print More

Mere driftssikre print

Originalt Canon-blæk er 100 % driftssikkert, så du kan printe med ro i sindet*. Dine blækpatroner hverken knækker, lækker eller svigter, og sikrer, at printeren er beskyttet mod intern beskadigelse.

More reliable prints

Flere ensartede print

Originalt Canon-blæk giver ensartede kvalitetsprint 100 % af tiden*. Dine print bliver krystalklare med dybe farver og uden mærkelige streger eller striber, hver gang du printer.

More Consistent prints

Hvordan genkender du originalt blæk?

Se efter hologrammet. Du finder et unikt, farveskiftende Canon-hologram på emballagen til alle originale Canon-blækpatroner. Hologrammet vises som en farvespillende gylden farve set forfra, men som en mørk, farvespillende grøn, når det vippes horisontalt.

Blæk i papiremballage

Falske hologrammer ændrer ikke farve, eller ændrer sig kun en smule, når de ses fra forskellige vinkler. De vises ofte på emballagen i den forkerte farve, størrelse eller på en sjusket måde og kan også forekomme beskadiget eller udvisket.

Paper ink packaging

Blæk i plastikemballage

Europæisk inkjet-emballage af plastik eller blister-multipakninger har muligvis ikke det unikke hologram. Så hold øje med Canon-logoer, der er slørede eller med forkert farve, skrifttype eller størrelse, for at identificere forfalskede produkter. Emballagen kan også indeholde stavefejl eller se ud til at være blevet genforseglet, genbrugt eller forvansket.

Plastic ink packaging

* Baseret på en Keypoint Intelligence - Buyers Lab-undersøgelse fra 2018 bestilt af Canon, som sammenlignede Canon-patroner med en række tredjepartspatroner.

Læs hele Buyers Lab-testrapporten om fordelene ved at bruge Canons originale blæk (kun på engelsk).

Du vil måske også være interesseret i

* Baseret på en Keypoint Intelligence - Buyers Lab-undersøgelse fra 2018 bestilt af Canon, som sammenlignede Canon-patroner med en række tredjepartspatroner.