ARTICLE

"Husk at fange de ægte hverdagsøjeblikke!"

Woman-cuddling-child-susanna-hynynen

I mange hjem har man tit "det gode kamera" liggende, som man finder frem på fødselsdage, til jul og på ferier. Resten af tiden ligger det bare gemt væk i skabet. Lyder det bekendt?

Susanna-Hynynen-video

Det gør det for mig, og derfor har jeg et forslag: Find det kamera frem noget oftere, især når du står midt i hverdagen. Lad os skabe billed- og videominder fra mere end bare mærkedagene. Disse hverdagsøjeblikke kan virke kedelige, men det er faktisk de vigtigste, vores børns barndom.

Den første cykeltur uden støttehjul, den første is udendørs om sommeren, de første sjove ord eller de første skridt, gåture i skoven, svømmeture på kolde dage, sejlture med bedstefar eller kram fra bedstemor.

Helt almindelige, men ikke desto mindre vigtige øjeblikke, der er værd at mindes. Øjeblikke, hvor tiden står stille, om så bare for et kort øjeblik. Øjeblikke, som alle senere vil glæde sig over.

children-at-greenhouse-susanna-hynynen

Jeg brugte et kompakt og let Canon EOS M50 Mark II-kamerahus og et Canon EF-M 32 mm f/1.4 STM-objektiv, og resultatet var både smukke billeder og video i høj kvalitet. Det er et lille kamera, så det er let altid at have med sig."

Skrevet af Susanna Hynynen