Canon RC-V100

RC-V100

Canon Remote Control RC-V100 giver brugere af videokameraer større frihed. Uanset om det er i et studie, on-location eller bare et eller andet sted, der er uden for rækkevidde, giver den kabeltilsluttet fjernbetjening af næsten enhver videokamerafunktion.

Fordele

  • Effektiv kabeltilsluttet fjernbetjening af videokameraets funktioner
  • Intuitivt layout, der passer til professionelle brugere
  • Dedikerede hjul til justering af avancerede billedparametre
  • Direkte operationel kontrol af kamerafunktionerne som fokus, blænde og forstærkning¹
  • Vælg kamerabetjeningsmenuerne for hurtigt at justere en indstilling
  • Oplyste knapper gør betjening i svag belysning nem
  • Konfigurerbare knapper til brugerspecifik kontrol
  • Kompatibel med Canons professionelle videokameraer og Cinema EOS-kameraer
  • Ideel til brug on-location og i studie
  • Hurtigere kommunikation og op til 100 m rækkevidde, med Canon-kablet RR-100 (tilbehør)

Funktioner

Kig nærmere på Canon RC-V100

Effektiv fjernbetjening


Denne effektive kablede fjernbetjening til Canons professionelle videokameraer giver grundlæggende og avanceret billedjustering lige ved hånden. Tilslut via REMOTE A-stikket ved hjælp af standard 5 m 3,5 mm-2,5 mm jackkabel eller med REMOTE B-stikket (vha. 8-bens RR-10- og RR-100-kabler (tilbehør)) for hurtigere ydeevne, samtidig betjening og øget rækkevidde – op til henholdsvis 10 m og 100 m.

Større kontrol


RC-V100 kombinerer nogle af fordelene ved en avanceret fjernbetjening og en kamerakontrolenhed (CCU), som man typisk finder i et filmstudie. Næsten alle justerbare funktioner kan styres - fra fokus, blænde og zoom, til brugerspecifikke indstillinger som f.eks. brugerdefinerede billedforudindstillinger og specifik billedjustering såsom Knee-punkt og -hældning.

Optag mere, på en anden måde


Visse situationer kræver ekstern kamerastyring: Når kameraet f.eks. er monteret på en kranarm for optagelser i højden, eller i situationer, der kræver hurtig tilpasning til at kompensere for ændrede forhold. Takket være fjernadgang og -kontrol kan disse optagelseshindringer overvindes. Sammen med RC-V100 bliver Canons professionelle videokameraer endnu mere alsidige værktøjer, som er med til realisere din kreative drøm.

Intuitivt layout for større kontrol


Fjernbetjeningens intuitive layout gør det nemt at styre kamerafunktioner og billedparametre, selv hvis du ikke er ekspert på kameraet. Den er omhyggeligt designet til at være let at forstå og lære, med vigtige funktioner inddelt i tre hovedafsnit. Fælles billedparametre styres vha. vælgere, som gør finjustering af billeder utroligt enkel. Desuden kan brugeren selv tildele funktioner til knapper for større alsidighed.

Klar og enkel betjening, hvor som helst, når som helst


Knapperne lyser for at støtte betjening i svag belysning, og det er muligt at vælge en "biplyd" for bekræftelse af brugerens valg.

Firmwareopdatering


Kameraets firmware skal muligvis opdateres for kompatibilitet med RC-V100. Hvis RC-V100's REMOTE B-stik ikke allerede er aktiveret, kan dette gøres via en serviceopdatering vha. enhedens USB-port.

¹ Objektivstyring er ikke mulig med Cinema EOS-kameraer med PL-fatning eller manuelle objektiver

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon RC-V100, dets funktioner og hvad det kan.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.