point and shoot photography

Peg-og-skyd-kameraer

Canon har det bedste peg og skyd-kamera til dig, som er slankt, elegant og lille nok til din lomme eller taske.

Stilfulde kompaktkameraer, der gør indtryk

Vis din stil med et IXUS-kompaktkamera. Med det slanke og stilfulde design har serien af IXUS-kompaktkameraer et kamera, der passer til din stil, og funktioner, der passer til din livsstil.

stylish photography

Optisk zoom i høj kvalitet med Intelligent IS

Indfang motiver i det fjerne i imponerende detaljer med optisk zoom. Adaptiv Intelligent IS sikrer skarpe billeder og jævne og rolige film.

Nem deling og fjernbetjening med Wi-Fi

Wi-Fi* med Dynamic NFC giver dig mulighed for at tilslutte og dele til kompatible mobile enheder eller uploade til sociale netværk direkte fra kameraet. Brug Canon Camera Connect-appen på din smartphone for trådløs fjernbetjening af kameraet.

Kompakte Wi-Fi-kameraer

sharing photography

Nem optagelse og kreativitet

Smart Auto vælger automatisk de perfekte indstillinger for dig, uanset scene. Udforsk din kreativitet med kunstneriske og sjove, kreative programmer.

miniature effect

Miniatureeffekt

Creative Shot

Det er enkelt at få originale billeder med Creative Shot, som automatisk optager fem ekstra billeder af dit foto med kunstneriske og overraskende effekter.

mill photography

#FreeYourStory

Vær modig. Vær udtryksfuld. Vær dig selv. Vis os livet gennem dit objektiv. Uanset om mediet hedder foto, print eller film, vil vi gerne se dit unikke perspektiv på verden, som du ser den.

Læs mere

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle kameraer.