low-light photography

Kameraer til svagt lys

Fang den ægte atmosfære, når solen går ned ved hjælp af Canons kameraer til svagt lys med HS System

Større skarphed – reduceret støj

Optagelse i svag belysning med en smartphone kan resultere i skuffende dårlig billedkvalitet. Canons kompakte kameraer til svag belysning anvender avanceret optik og avancerede sensorer og processorer, så du kan opnå smukkere og mere realistiske resultater ved svag belysning.

photography clarity

Indfang øjeblikkets ægte stemning

Brug af flash ved optagelse i svagt lys kan ødelægge stemningen i et foto med blege ansigter, unaturlige farver og mørke baggrunde. Canons kameraer med HS System til svag belysning leverer smukke resultater uden blitz, så du kan få indfange, præcist hvad du ser.

face woman photography

Sig farvel til slør

Optagelse uden stativ i svag belysning kan føre til kamerarystelser og uskarpe billeder, men med vores kameraer med HS System til svagt lys, objektiver med stor blænde og intelligent IS kan du optage uden stativ i stearinlysets skær eller til koncerter og stadig opnå skarpe billeder.

shooting handheld in low light

Avancerede teknologier til fremragende billeder ved svag belysning

Canons innovative HS System er en eksklusiv kombination af en højfølsom sensor – der indfanger mere lys – og en effektiv DIGIC-processor. Det sikrer en fantastisk billedkvalitet og egner sig særligt godt til svag belysning for at fange øjeblikkets reelle atmosfære

Objektiver med stor blænde

Disse f/1.8-objektiver lader mere lys slippe ind i kameraet og gør det muligt at bruge hurtigere lukkertider, så billederne bliver naturlige med mindre sløring. Et Canon-ekspertkamera med hurtig førsteklasses optik og HS System er det ideelle valg, hvis du vil mestre fotografering ved svag belysning.

G7 X camera

Intelligent IS

Canons helt nye Intelligent IS – en avanceret optisk billedstabilisator, der bekæmper kamerarystelser - sørger for, at du kan optage uden stativ ved svag belysning uden sløring. Det er alsidigt og fuldautomatisk og tilpasser til forskellige scener for at sikre fantastiske resultater.

low light city photography

Bemærk, at ikke alle funktioner er tilgængelige i alle produkter.