Canon EOS R3 Firmware V1.21-opdatering

Tilføj nye funktioner og opgraderet ydeevne til dit EOS R3, og løft din kreativitet til nye højder. Firmwareopdatering V1.21 er tilgængelig som gratis download og er nem at installere på blot et par minutter. [download her]

Kontinuerlig optagelse med op til 195 bps i fuld opløsning

Firmware v.1.21 tilføjer en brugerdefineret optagelsesmetode med høj hastighed, som gør det muligt at øge hastigheden for kontinuerlig optagelse til over 30 fps – helt til et forrygende 195 fps. 1 Det er perfekt til at afsløre skjulte detaljer til motiver, der bevæger sig hurtigt, hvilket ellers ville være usynligt på en konventionel tidsfrist.

Billedhastigheden kan indstilles i trin mellem 30 fps og 195 fps, og antallet af billeder, der optages i en enkelt serie, kan indstilles fra to til 50 ved hjælp af kameraets menu. JPEG-, HEIF- og RAW-filer i fuld opløsning kan alle optages på denne måde, så du får den fleksibilitet, du har brug for, uanset hvordan du arbejder.

EOS R3

240P Full HD-video

Ud over EOS R3’s fantastiske 4K- og 6K-muligheder giver Firmware V1.21 Full HD-optagelse med en superhurtig billedhastighed på 240p – ideel til silkeglatte slowmotion-effekter, der afslører de præcise detaljer i motiver i hurtig bevægelse.

240p Full HD video

Indbygget dybdesammensætning

Når dybdeskarpheden er svag, kan EOS R3 automatisk variere fokus fra tæt på til langt væk, mens der optages en billedsekvens. Når disse rammer mikses sammen, er resultatet perfekt dybdeskarphed for scenen.

Med firmwareopdatering V1.21 kan denne billedsekvens nu flettes inde i kameraet, hvilket giver et perfekt resultat, der er klar til brug. Funktionen kan også bruges som en forhåndsvisning på stedet af, hvad der kan opnås senere i efterredigeringen, så du har tillid til, at du har det, du har brug for.

Dybdesammensætningen er fantastisk til næroptagelse eller makrobilleder, når dybdeskarpheden er begrænset. Det giver også fotografer mulighed for at reducere den tid, der bruges på efterbehandling af billeder fra flere billeder og giver dem mulighed for hurtigt at opnå et resultat inde i kameraet.

In-camera depth compositing

RAW-filbehandling i skyen

For at opnå den ultimative billedkvalitet gør firmwareopdatering V1.21 det muligt at uploade RAW-filer til image.canon-skyen til behandling.

Herfra kan de omdannes til HEIF- eller JPEG-filer i skyen ved hjælp af deep learning- og støjreduktionsalgoritmer med høj ISO. Resultaterne er forbløffende med færre artefakter i detaljerede områder og mindre billedstøj ved optagelse med høj ISO.

RAW file processing in the cloud

Professionel timelapse-filmoptagelse

EOS R3 giver en fantastisk mulighed for at skabe timelapse-sekvenser: Indstil kameraet til at optage billeder med intervaller fra to sekunder til 99 timer, 59 minutter 59 sekunder med op til 3.600 billeder. Ved slutningen af sekvensen kombineres billederne for at skabe en HD-film uden behov for ekstra software. Du kan også konfigurere uden problemer: I tilfælde af strømafbrydelse eller batteriafladning kan kameraet fortsætte, hvor det slap, når strømmen kommer igen, uden at det er nødvendigt at konfigurere alle indstillinger for timelapse igen.

Kom tæt på med et enkelt tryk på en knap

Efter feedback fra professionelle, der optager med EOS R3, har vi tilføjet muligheden for at tildele en 1,6x digital beskæring eller 1:1, 4:3 og 16:9-forhold til en af kameraets brugertilpassede knapper. Det giver dig mulighed for at komme tættere på fjerne motiver uden at fjerne kameraet fra øjet – ideelt, når du er presset, og du ønsker det perfekte resultat i kameraet, så det hurtigt kan sendes tilbage til dit bureau.

Get close at the touch of a button
  1. AE- og AF-tracking er ikke tilgængelig i burst-metode med høj hastighed. Det maksimale antal optagne billeder kan indstilles til 50