01-m50 hero

Artikel

EOS M50 – vær den første

Fem fantastiske mennesker, fem fantastiske videoer – et godt kamera med utallige kreative muligheder


Vi går bag kameraet for at finde ud af, hvad det er, det spejlløse Canon EOS M50 4K kompaktkamera kan. Disse fem fantastiske pionerer er blandt de første til at opdage dets muligheder – vil du være den næste?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Katie er professionel parkourudøver, finalist i Ninja Warrior UK og Vlogger og har også udført filmstunts for Ellie Goulding, Anne Hathaway og Milla Jovovich.

Dagens gang (løb) i hjemmet

Med kæresten Erik bag kameraet fremviser Katie McDonnell og Canons EOS M50 deres evner i hus, der er et sandt parkour-paradis. Katies backflip blev optaget jævnt i slowmotion med 120 fps, og fjernbetjeningen var helt perfekt til hendes ginger flip fra flyglet.

Erik brugte burstlukkeren med 10 fps til at filme Katies seje 360 graders spring fra balkonen, hvorefter han lige så let og ubesværet trådløst overført billederne til deres bærbare computer.

"EN TING, JEG GERNE VILLLE, VAR AT UDFØRE ET GINGER FLIP FRA DET HER FLYGEL…"

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Alex er en anerkendt rejsende backpack-blogger og fotograf på fem kontinenter, som også regelmæssigt har vundet priser for sin blogging.

Paris fra en helt anden vinkel

Med en super selfiestang, der forbandt hans telefon til Canon EOS M50, fornyede Alex Vizeo sin kærlighed til sin hjemby Paris med fjernbetjente liveoptagelser af både stillbilleder og video. Med Alex' storbykendskab opsøgte han nogle hemmelige hustage for at finde fantastiske udsigter over den storslåede by og dens verdensberømte vartegn, som EOS M50 optog med fyldige 4K-detaljer. Det er Paris, når det er bedst!

"DET ER DET, JEG HAR LEDT EFTER HELE DAGEN…DET ER DEN BEDSTE UDSIGT I PARIS! "

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

Efter at have vundet et TV-overlevelsesprogram, er Kay blevet en populær model, musiker, studievært og Instagram-stjerne.

En mand, en båd – og et frirum i byen

Kay Nambiar blev ganske vist kendt for at have vundet et overlevelsesprogram, men uden for byen, i en båd, hvor han prøver at navigere rundt i et lille stykke af vildnisset uden for Amsterdam, kom han ud på dybt vand.

Ved hjælp af Canon EOS M50's let udskiftelige objektiver faldt det hele på plads. Kay fandt, at tryk og træk-autofokus var perfekt til nærbilleder – og til nærkontakt med en ko!

"JEG VIL PRØVE, OM JEG KAN FINDE EN BÅD, OG SE, HVOR LANGT DEN BRINGER MIG – SPÆNDENDE TIDER! "

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celines kunstneriske makeupfærdigheder har været vist i magasiner som Vogue og Elle, og hendes modetips har givet hende en kæmpestor følgerskare på de sociale medier.

Makeupstjernen forlader sit studie

Den dygtige modemakeupartist Celine Bernaerts besluttede, at det var på tide at bytte studielamperne ud med naturens fantastiske lys, kun bevæbnet med sit Canon EOS M50. Efter tilslutning af sin smartphone brugte Celine kameraets intelligente auto-funktion til at optage flere selfiepositurer – den indbyggede RAW-behandlingsfunktion gjorde resten af arbejdet.

Hun præsterede endda at låne en hest til en utrolig afslutning på dagens optagelser!

"DET MEST AFGØRENDE ØJEBLIK I DETTE LILLE EVENTYR? JEG VIL OPTAGE MED HESTE. "

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Soldyrker, personlig træner, forfatter og lykkespreder – Anne er en del af en ny generation af vloggende fitness-entusiaster.

Optagelse af højdepunkterne fra klatreturen i svagt lys

Anne Dubndidu har ofte besteget den bjergrige Pic Saint Loup-rute i Languedoc, Frankrig – men aldrig om natten. Ledsaget af Canon EOS M50 brugte Anne en kombination af optagelser med lang eksponeringstid og almindelig fotografering med et hurtigt 22mm f2-objektiv for at få mest muligt ud af det svage lys.

Efter lysmaleriet ved hver kilometer nåede Anne toppen lige tids nok til at indfange den betagende solopgang og tage en perfekt selfie.

"HUSK AT BLIVE VED MED AT PRØVE NYE TING – FORDI DET ER DET HELE VÆRD. "

Canon EOS M50

Find dine egne enestående evner med det inspirerende Canon EOS M50

SE MERE